Frø til en nordlige ørkenklima

September 12

Frø til en nordlige ørkenklima


Valg af frø, der er hjemmehørende i et område, bidrager til at forebygge problemer. The Great Basin Desert er den største ørken i USA såvel som den eneste nordlige ørken, bestående af regioner i Nevada, Utah, Idaho og Oregon. Denne nordlige ørken har køligere temperaturer, højere stigninger og mere jævnt fordelt nedbør end en sydlig ørken. Native frø danner hårdføre, tørke-tolerante planter.

Træer

Hjemmehørende træer af Great Basin Desert omfatter enebær og fyrretræer. Den Utah enebær (Juniperus osteosperma) er den mest almindelige træ fundet vokser i 3,000- til 8000-fods stigninger. Enebær er nåletræer; Utah enebær har skala-lignende bronze kegler med en blålig-hvid top som bærer frø. Bristlecone fyrretræer (Pinus Longaeva) vokser i højder mellem 9.000 og 11.500 fod. The Great Basin Bristlecone fyr er verdens længste levende træ i over 4600 år, ifølge National Parks Service. De vingede frø af bristlecone fyrretræer vokse i skalerede kegler og stole på nutcrackers til dispersement.

Buske

Mange arter af buske vokse i Great Basin Desert såsom ephedra og bynke. To sorter af ephedra trives i dette barske nordlige ørkenklima, Nevada Ephedra (ephedra nevadensis) og Grøn Ephedra (ephedra viridis). Ephdera planter har spiselige frø, der danner i kegle-lignende frugter. Sagebrush er de mest anerkendte plantearter i Great Basin Desert. Big Sagebrush (Artemisia tridentat) er en stedsegrøn busk og staten blomsten af ​​Nevada. Sagebrush planter er vindbestøvet, og deres frø er spiselige. Indfødte amerikanere spiste frø og brugt bladene til medicinske teer.

Blomster

De fleste vilde blomster forekommer på de lavere stigninger i Great Basin Desert. Fælles pensel (Castilleja chromosa) er en flerårig plante, der blomstrer i midten af ​​sommeren med lyse skarlagenrøde blomster beskyttet af højblade dækket i små hår. Desert eller bjerg phlox (Phlox austromontana) er en 2 til 4-tommer-høj staude, der udvikler en lavtvoksende mat vane. I løbet af april til maj, insekter og kolibrier bestøve den hvide, lavendel, blå, pink eller gule blomster i ørkenen floks.

Frugt og grønt

The Great Basin Desert har en kort vækstsæson for frugt og grøntsager. Dyrkede frugter og grøntsager kræver typisk ekstra vanding. Teller County Master Gartnere anbefale at tilføje et par uger til det forventede høsttidspunkt på bagsiden af ​​frø pakker for afgrøder plantet i den høje ørken. Valg af frugt og grøntsager, der tager under 65 dage til høst sikre, at de vil færdiggøre deres vækstcyklus, før frosten kommer. Frugter, der trives i denne nordlige ørkenklima er tomater, meloner og græskar. Grøntsager, der udvikler sig hurtigt nok, før den barske vejr sætter i Great Basin Desert omfatter aubergine, okra, majs og søde kartofler.


relaterede artikler