Rock støttemur Idéer

February 25

Rock støttemur Idéer


For mange husejere med en ulige meget, eller bakke, er det nødvendigt støttemure. Andre skaber terrasser i deres gård og tilføje en støttemur til arkitektonisk interesse. Mens der er mange materialer at vælge imellem, såsom træ- eller landskabelige bånd, sten og sten produkt støttemure er et godt valg for holdbarhed, mindre gearskifte og tiltrækningskraft.

Natural Stone

Hvis din væg er mindre end tre fødder, kan du overveje at bruge marksten, stabling to rækker, side om side. Vælg sten omhyggeligt og placere større sten på bunden, begrave dem halvvejs i jorden. Den tilfældighed af sten former og farver føje til appel. Hvis du har brug for en højde større end tre fødder overveje store kampesten. Disse skal placeres med maskiner til at løfte og sætte dem.

Betonelementer Stone

En nem og attraktiv måde at få den rigtige størrelse sten er at købe præfabrikerede betonsten, som er ens i størrelse, let at manøvrere og kan ofte købes i farver til at supplere eller accent din landskabspleje. Disse er stablet tørt og sikringsanlæg til let byggeri. Hvis højden er over tre fødder, skal du terrasse din jord og bygge separate vægge for hvert niveau.

Tumlede stenmure

Tumlede sten, med blødgjorte kanter, gør en tiltalende støttemur. Byg dem med forskellige størrelse sten i et tilfældigt mønster for en interessant look. Disse vægge skal cementeret sammen, kan være så tyk som du vælger, og kronet med capping sten. Stones kan købes i forskellige nuancer af brune, grå og gul.

Faux Stone Wall

Hvis du don & rsquo; t har tid, talent eller penge til at bygge en sten støttemur, overveje at bygge en mur første af billige brandhærgede blokke og vender det med sten. De brandhærgede blokke, cementeret sammen, vil bevare jorden og anvende den faux fronten vil være dekorativt og naturligt udseende. Du kan stå over blokkene med sten-lignende materiale, mursten, sten fliser eller oprette en sten finish til overfladen.

Dekorative Brick

Mursten kommer i mange forskellige former, farver og størrelser og kan være alsidig som en støttemur. De er nemme at kurve til et landskab kontur grund af den mindre størrelse. Farver spænder fra hvid, til rød og brun, gul eller grå. Brugte mursten gøre en rustik gamle engelske look og gøre en dejlig kulisse for en mursten gårdhave eller terrasse. Teglsten skal mortared sammen. Pre-fab mursten kan købes og nogle typer er sikringsanlæg.


relaterede artikler