Hvad sker der, når puljen har en Film på Top & Bubbles i Skimmer Box?

May 15

Svømmehaller kræver en konsekvent regime af vedligeholdelse og kemikalier for at forblive ren og klar. Men sommetider pool vand kemi lider og vand bliver skummende; eller, i nogle tilfælde vises en tynd film på vandoverfladen. Disse er begge tegn på, at vandets calcium hårdhed og sanitizer niveauer potentielt behov for at være afbalanceret.

tynd Vand

De fleste pools klor som den vigtigste sanitizer. Det er ansvarlig for at holde vandet fri for bakterier, som hjælper med at forhindre alger og andre problemer forbundet med en beskidt pool. En film kan dannes over puljen fra en kombination af kropsolier, cremer og snavs, der bygger op på grund af kraftig brug. Denne film kan også dannes, når poolens filtrering system ikke fungerer korrekt. For at være effektiv, filteret skal køre i mindst 12 timer om dagen for at cirkulere kemikalier og bortfiltrere snavs og affald.

Foamy vand får

Den mest almindelige årsag til skummende bassinvandet er en dråbe i calcium hårdhed niveauer i din pool. Dette er mere afslappet kendt som blødt vand. En anden, mere fornuftige årsag til sæbeskum i vandet skyldes rengøringsmidler. Pool ejere, der søger at rense fliserne nær vandlinjen eller vinyl liner af deres overjordiske pool brug rengøringsmidler, der ofte efterlader sæbeskum på toppen af ​​puljen. De samme rester, der forårsager en film på toppen af ​​vandet kan også forårsage skummende bassinvandet. En sidste, almindelig årsag til skummende bassinvandet er over-anvendelse af algaecide i vandet.

Luft i Lines

Et filter har brug for vand for at kunne fungere korrekt. Hvis filteret ikke har nok vand går gennem systemet, trænger luft ind linjerne. Sørg for, at vandet er mindst halvvejs mærket af den pulje skimmer lodrette højde. Forlade vandet lavere end der kan forårsage bobler til at blæse med returnering jet. Dette efterlader en tung skumlignende udseende på pool overflade. Tjek pool slanger samt for revner, der tillader luft ind i filtersystemet.

Afhjælpe

En film på toppen af ​​vandet kan være en tidlig indikator for et desinfektionsmiddel problem i din swimmingpool. Umiddelbart køre filteret og chokere swimmingpoolen, fordi det er sandsynligt, at vandet bliver grumset, hvis en film er begyndt at dukke op over overfladen. For at gøre dette, tilsættes 1 gallon flydende chok for hver 7.000 liter pool vand og sende det over overfladen. Kør filteret i 24 timer i træk. Anti-skummende kemikalier er også tilgængelige på pool levere til detailhandlere. Disse kan tilføjes i forbindelse med genansættelse af egentlige vand kemi niveauer.


relaterede artikler