Sådan Udbrede en Croton

June 28

Sådan Udbrede en Croton. Croton planter kan leve et langt liv og vokse til at være ganske høj som stueplanter. Undertiden som de får højere, de falder deres nedre blade forårsager planten til at blive mindre attraktivt. Da dette sker, kan det være en god idé at udbrede en Croton at give dig en frisk plante til at starte forfra med.

Instruktioner

1 Vælg en kort 6-tommers sektion af croton at formere. Kig efter et sideskud, som vil være mindre og ikke aflede opmærksomheden fra det overordnede udseende af moderplanten.

2 Fugt en klud og anvende det til de afskårne ender af moderplanten og formering. Crotons er fyldt med en mælkeagtig saft, der siver ud, når stilken skæres. Befugtning den afskårne del er med til at forsegle i saften.

3 Fyld en 3-tommer gryde med en blanding af en del spagnum og en del groft sand eller perlite. Fugte blandingen som forberedelse til croton formering.

4 Dyp bunden spidsen af formering i rode hormon pulver, giver det en let belægning. Pulveret er med til at forhindre udbredelsen rådner, før det slår rod.

5 Sæt skære ned i jorden indtil omkring 2 inches er dækket i jord. Placer en stor klar plastpose over potten at forsegle i fugt og varme.

6 Placer Croton formering i filtreret sollys. Det er vigtigt at skære ikke udsættes for direkte sollys. Giv den skærende vand, hvis toppen af ​​jorden begynder at tørre ud.

7 Vent 4 til 6 uger, og se efter tegn på ny vækst. Når skæring begynder voksende, fjerne plastic og behandle det nye anlæg som en moden plante. Hvis anlægget visner eller rådner, forsøge at udbrede moderplanten igen.


relaterede artikler