Hvordan at finde ud Wood Flooring Needs

January 16

Hvordan at finde ud Wood Flooring Needs


Et af de første skridt i en trægulve projekt beregningen af ​​materialer, du har brug for. Du kan bruge de samme grundlæggende målinger til at beregne mængden af ​​undertag samt mængden af ​​trægulve, du behøver. Metoden til installation, du normalt bruger bestemmer mængden af ​​lim, hæfteklammer eller søm, du har brug for at fuldføre projektet. Under alle de materialer, du har brug gør projektet gå meget mere glat.

Instruktioner

1 Mål rummet. Kvadratiske eller rektangulære værelser er enkleste og mest almindelige. For mærkeligt formede værelser, bryde rummet i forskellige geometriske former, såsom firkanter, rektangler eller trekanter. Foretag alle målinger i inches for let beregninger.

2 Beregn arealet af hver af disse former. For rektangler eller kvadrater, multipliceres bredde gange længde. Beregne arealet af en trekant ved at multiplicere den længste side gange afstanden fra den side til toppen af ​​trekanten; dividere dette beløb med 2. Tilføj alle de områder sammen for at bestemme det samlede areal af projektet.

3 Divider antallet af kvadrat inches af 144 for at bestemme den firkantede optagelser af området.

4 Tillad omkring 10 procent ekstra ved bestilling materialer til at give mulighed for affald. Øge fejlmargen til 20 procent, hvis dit værelse er mærkeligt formede, fordi du vil have mere affald.

5 Mål omkredsen af plads til mopboard eller trimme, hvis det er nødvendigt.