Sådan Care for Weeping Blå Atlas Cedar Trees

December 19

Atlas-Ceder 'Glauca Pendula «, almindeligvis kendt som græd blå atlas cedertræ, er en langsomt voksende nåletræ træ, hvis blå-nål-dækket grædende grene gør det til en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem landskab. Grædende blå atlas cedertræ træer kan nå højder på 20 fod med en 10 fods spredning, selvom de kan beskæres til at opretholde en mindre størrelse, hvis det er nødvendigt. Intolerante over både ekstremt kolde og varme klimaer, grædende blå atlas cedertræ træer vokser bedst i USDA plante hårdførhed zoner 6 til 8. I sine ideelle voksende zoner, den grædende blå atlas cedertræ kræver meget lidt særlig omhu for at trives.

Instruktioner

1 Plant din grædende blå atlas cedertræ i en plantning placering, der opfylder træets stigende krav. Plantning placering bør modtage seks til otte timers direkte sollys hver dag og tilbyder let sur, godt drænende jord. Till perlit eller grove bygherre sand ind i top 12 inches af jord for at forbedre dræning, hvis det er nødvendigt.

2 spil din grædende blå atlas cedertræ efter plantning at give det den nødvendige støtte til at vokse ind i et attraktivt landskab træ. Kør en aktiepost i jorden ved siden af ​​dit træ; sørge for at undgå at beskadige din træets rodklump. Brug strimler af nylon strømpebukser til løst binde stammen af ​​dine grædende blå atlas cedertræ til metal eller træ spil. Fortsæt med at binde træstammen til bålet som det vokser, afstand båndene seks inches fra hinanden. Når træet har nået den ønskede højde er det ikke længere nødvendigt at fortsætte satsningen den.

3 Vand din grædende blå atlas cedertræ så ofte som det er nødvendigt for at holde sin jorden fugtig i det første år med vækst. Fugter træet ved hjælp af en drop, soaker eller absorptionskolben slange for at sikre, at vandet nå dit træets rødder. Reducer hyppigheden af ​​vanding, når din grædende blå atlas cedertræ opstilles, men give det mindst en tomme af vand hver uge i varmt og tørt vejr til at holde sit løv ser sit bedste.

4 Gød din grædende blå atlas cedertræ årligt i foråret. Påfør en anvendelse af et specielt formuleret stedsegrønne gødning i henhold til anvisningerne på emballagen. Gradvist vand i din gødningsmaskiner når du bruger granulerede gødninger for at undgå over-befrugtende dit træ.

5 Beskær din gråd blå atlas cedertræ hver vinter for at opretholde størrelse og form du ønsker. Brug skærpet og steriliserede beskæring værktøjer, når forme dit træ for at mindske beskæring understrege dine træ erfaringer. Fjern misfarvet, beskadigede eller døde grene eller blade efter behov i løbet af året for at bevare dit træ generelle sundhed og udseende.

TIPS

  • Specielt formuleret stedsegrønne gødning spikes kan også bruges til at fodre din grædende blå cedertræ atlas træ. Gødning pigge er billigt, let at bruge og udnytte en langsom frigivelse formel til foder din træ over en periode på flere måneder.
  • Sørg for ikke at binde strømpebukser strimler for stramt eller de kan kvæle træet som det vokser.

relaterede artikler