Hvilken slags isolering til brug på en Basement Loft

July 30

Hvilken slags isolering til brug på en Basement Loft


Du bør isolere din kælder loft, hvis du ikke bruger kælderen som en del af dit hjem beboelsesrum og du skal holde gulvet over hovedet varmt. Isolering kan hjælpe med at reducere energiomkostningerne, og isolering af loftet vil koste mindre end isolerende vægge, da loftet har mindre firkantede optagelser. Alle typer af isolering får en karakter kaldet en R-værdi, som angiver sin varme modstand pr kvadrattomme. Jo mere modstandsdygtigt materiale, desto større er R-værdi.

Tæppe

Blanket isolering, der almindeligvis anbefales til isolering kælder lofter, kommer i store ruller kaldet "batts", som du skal skæres i firkanter med hånden for at passe dem ind i loftet. Normalt inkorporere glasfiber, denne type isolering kommer i naturlige og plastfibre. Du kan købe tæpper med eller uden belægninger (et materiale, der holder fibrene sammen og beskytter isoleringen overflade). Standard tæpper har en R-værdi pr tomme af tykkelse spænder fra R-2,9 til R-3.8; tykkere tæpper falder mellem R-3.7 og R-4.3.

Skum Board

Skum boards er stive isolerede plader fremstillet af sådanne kemikalier som polyurethan, polyisocyanurat og polystyren. De reducerer mængden af ​​varme, der overføres gennem byggematerialer, såsom træ, og forbedre styrken af ​​gulvet over dem, når installeret i en kælder loft. Støbte ekspanderet polystyren boards har en R-værdi, der løber 3,8-4,4, og ekstruderet ekspanderet polystyren boards gennemsnit en R-værdi på ca. 5. polyisocyanurat og polyurethan boards 'R-værdier spænder fra 5,6 til 8. Har en certificeret tekniker satte bestyrelser på plads, da deres præstationer afhænger korrekt installation.

Loose-Fill Isolering

Loose-fill isolering, en type isolering lavet af bittesmå fibre eller partikler fra sådanne materialer som mineraluld og glasfiber, har sit navn fra det faktum, at fibrene er i overensstemmelse med passer til den plads, hvor du sprøjte isolering med trykudstyr. Således, det gør et godt valg for kælder lofter med vanskelige at isolere områder, såsom området omkring rim leddene. Loose-fill isolering har en R-værdi mellem 2,2 og 3,8, afhængigt af typen af ​​fibre, det indeholder.

Spray Foam

Spray skumisolering ligner løs fylde isolering i den forstand, at du skal lægge pres-spray det ind i din kælder loft. Det flydende skum udvider sig efter du har sprøjtet på plads. Fordi det helt forsegler på alle områder (især akavet pletter) det giver en overlegen mulighed for at tæppe isolering, der giver to gange mere R-værdi per tomme. Efter anvendelse af skum, dække det med et passende termisk barriere, såsom gips. Pressure-sprøjtede skum koster mere end andre isolering, fordi arbejdet med det normalt kræver særlig uddannelse og certificering.


relaterede artikler