Sådan Skær et rustfrit stål køkken backsplash for Outlets

August 4

Rustfrit stål giver et moderne, rene udseende til dit køkken. Dette look er udvidet gennem rummet ved at installere en rustfri stål backsplash. Før backsplash er installeret, skal de korrekte dimensioner skal træffes, og gives til producenten eller distributøren til at gøre de nedskæringer. Men mange af disse virksomheder ikke skære huller til at rumme afsætningsmulighed dækker. Opret disse huller til de korrekte specifikationer uden behov for dyrt udstyr eller ekspertise.

Instruktioner

1 Mål placering og dimensioner af forretninger på væggen. Brug denne måling for at skabe en kridt omrids på rustfrit stål backsplash ark. Dæk kridt omrids med malerens tape for at beskytte den tilstødende rustfrit stål overflade mod skader.

2 Slip på et par sikkerhedsbriller og robuste arbejdshandsker. Opret en fordybning i øverste venstre eller højre hjørne af tapede-off rektangel med en kørner. Hold punch på hjørnet og ramte det hårdt tre til fire gange med en hammer. Den indrykning giver dig en bedre idé om, hvor at bore.

3 Opret et hul gennem depression med en boremaskine. Hold boret lige, langsomt bore gennem indrykning indtil den punkterer overfladen. Hullet behøver ikke at være perfekt, men skal være stor nok til at begynde at skære gennem backsplash.

4 Klip langs siderne af malerens tape med tunge plade-metal saks. Snittet behøver heller ikke at være perfekt, men stort nok til at rumme dækslet udløbet.

5 Sand de afskårne kanter glat med et stykke fint sandpapir korn før centrering dække afgangen over hullet for at sikre, at det er stort nok. Hvis hullet ikke er stort nok, skæres en anden del af backsplash væk med skrotsakse.

TIPS

  • Fastgør rustfrit stål backsplash til et arbejdsbord med klemmer, så det ikke bevæger sig under skæringen.
  • Hvis det er tilgængeligt, skal du bruge en stiksav til at skabe snittet.

relaterede artikler