Indendørs planter med ingen blomster

April 17

Der er mange planter at vokse indendørs, der ikke har blomster, men er værdsat for deres dekorative blade. Når du vælger hvilken type plante til at vokse indendørs, overveje lys og temperatur behov af planten versus det sted, hvor du vil holde anlægget. De fleste stueplanter kræver indirekte eller direkte sollys med varmere temperaturer.

dieffenbachia

Dieffenbachia eller dum sukkerrør er et giftigt stueplante nå højder på op til 6 fødder og 3 fod bred. Disse planter har brug for 60 til 80 grader Fahrenheit temperaturer og lav til medium lysniveauer. De enorme brogede blade kan vokse til 20 inches lang og 10 inches lang. Selvom den stumme sukkerrør kan producere en grøn spathe under de rette betingelser, er det sjældent at se en dum sukkerrør med blomster.

Heart-Leaf Philodendron

Hjertet-blad Philodendron har vinstokke med hjerteformede blade. Bladene er mørkegrønne og giftigt. Planten vokser 8-fødder-lange efterstillede vinstokke. Den Philodendron kan vokse som en hængende kurv eller som en tabel plante med en mos stang, så vinstokkene kan knytte til det og vokse opad. Anlægget har brug for indirekte sollys, men kan tåle dårlige lysforhold. Heart-blad philodendrons gøre producere blomster, men planter holdes indendørs sjældent eller aldrig producere en blomst.

Rubber Tree

Der er bordeaux-farvet-blad gummitræ planter og mørk-grønne planter. Gummi træer kan vokse til højder på 40 fod i naturen med 8 til 12 tommer lange blade 4 inches lang. Generelt stueplanter vokse til 8 fod høj. Gummitræer brug klart lys med temperaturer mellem 60 og 80 grader Fahrenheit. Den mælkeagtige saft, der oser af bladet eller stilken af ​​planten kan forårsage hudirritation.

Djævelens Ivy

Djævelens vedbend kan blomstre i troperne, men når der dyrkes indendørs vil aldrig eller sjældent producere en blomst. Anlægget har brug for temperaturer fra 60 til 75 grader Fahrenheit med indirekte sollys eller steder med svagt lys. Djævelens vedbend kan vokse vinstokke 3 fod lang indendørs, men i naturen, kan vinstokke vokse 40 fod lang. Planter kan anvendes som en hængende kurv eller på et bord med en mospæl, så vinstokke kan vedhæfte og wrap rundt om stangen.


relaterede artikler