Ideer til Simple Badeværelse Tile

May 29

Ideer til Simple Badeværelse Tile


Selv komplicerede flise design er populære til køkkener og terrasser, badeværelser ser bedst med et enkelt design. Hvis du installerer nye fliser, skabe en slank, rent look, der går godt med resten af ​​rummets design. Du kan endda forenkle udseendet af dit badeværelse flise, efter at den allerede er installeret.

Mønstre

Simple flise mønstre gør installationen lettere i et badeværelse. Når hver flise har et unikt design af sine egne, ukomplicerede flise layouts stadig præsentere et unikt design. Læg dine fliser i et gitter mønster for den nemmeste installation. Fyld revner mellem fliserne med en tilsvarende farvet fuger. For et unikt twist, læg fliserne i en mursten mønster. Suppleant hver række et par inches off center. Dette er en særlig tiltalende mønster for sten-farvede fliser.

farver

Solid-farvede keramiske fliser tilføje en enkel og rent udseende til gulvet i et badeværelse. Vælg en eller to farver for at holde udseendet enkel. Hvid og creme er populære, fordi de lyse op et værelse. Dette er en særlig god idé til mindre badeværelser, der ikke får en masse lys. Tilføj et stænk af farve til din flise mønster ved at tilføje accent fliser i en anden farve. Du kan bruge accent fliser i en grænse eller i et tilfældigt mønster.

finish

Selv hvis dine fliser allerede er installeret, kan du stadig ændre en kompliceret design til noget enklere. Brug en flise finish ændre farven på fliserne. Tim Carter of Spørg Builder tyder på, at boligejere male deres badeværelse fliser, hvis de ikke kan lide den nuværende udformning. Vælg en oliebaseret maling i en farve, der fungerer godt med de andre designelementer i rummet. Efter at male fliserne og lade dem tørre i et par dage, anvende et lag af vandbaseret urethan for at beskytte finish fra fugt.


relaterede artikler