Sådan Grow en Elm Tree fra Seed

June 22

Elmetræer er skattet for deres styrke og størrelse. En dag, hvis korrekt plejes, vil det lille frø du lægger i jorden være en 70-mund-høj lyssky tilflugtssted for dyrelivet. Elmetræer trives i en række forskellige klimaer og jord. De kræver meget lidt pleje, hvilket gør dem til den perfekte træ for begynder gartnere.

Instruktioner

1 Vælg en plantning websted, der kan rumme en 70-fods træ, og plante Elms, når den gennemsnitlige natlige temperaturer er i hvert fald i midten af 60'erne Fahrenheit. Plantning på steder, der modtager masser af sol kan øge spiring hastighed.

2 Plant elm frø i veldrænet, lerjord i en dybde svarende til frøet diameter. Elm spiring er noget uforudsigelig. De fleste frø spirer inden for 12 dage, men det kan tage op til 60 dage for nogle elm frø til at spire, så giv ikke op for hurtigt, hvis din Sæd ikke spire, når forventet.

3 Vand kimplanter godt for det første år. Jorden skal være fugtig på alle tidspunkter, men bør aldrig være gennemblødt eller klæg.

4 Træk ukrudt fra den unge elm, så de trærødder ikke behøver at konkurrere om næringsstoffer og vand. Holde området godt luget er det eneste, en sund elm skulle have behov efter det første år. Ofte alt hvad der kræves af gartneren, på dette tidspunkt, er tålmodighed.


relaterede artikler