Sådan fjernes Fabric Glue fra Suede

November 4

Suede er en type læder, der er populær på grund af dens bløde følelse og elegant look. Det er imidlertid også en af ​​de mest delikate og sarte stoffer at rengøre. Nogle gange vil du finde stof lim, du vil fjerne fra sømmene i din ruskind jakke. Tør-rensning er den mest almindelige måde at rense ruskind --- som ikke bør komme i kontakt med vand --- men du kan fjerne stof lim fra ruskind hjælp husstand materialer og uden hjælp fra en professionel tøjrens.

Instruktioner

1 Skrab limen ud af din ruskind stof ved hjælp af en metal kniv. Sørg for, at kniven ikke er for skarp eller du måske ved et uheld skære stoffet. Fjern alle overfladen lim på stoffet.

2 Lav en blanding af mildt flydende vaskemiddel og varmt vand i en plastik skål. Bland det grundigt og omrør blandingen at skabe bobler.

3 Påfør boblende del af blandingen på ruskind med en svamp eller en klud. Hjælp af kun de bobler vil sikre ruskind ikke bliver ødelagt, fordi det ikke må blive vådt. Den svamp eller klud bør kun være fugtig, når du gnid det på pletten. Hold gnide pletten, indtil limen kommer ud helt.

4 Dup området med en tør klud til at opsuge overskydende fugt.

5 Lad ruskind helt tør, og se om pletten er væk. Hvis pletten stadig er der, lægge et stykke alufolie over limen pletten og gå over det med en varm jern. Strygejernet vil varme op limen og gøre det klistret nok til at holde sig til aluminiumsfolie.

TIPS

  • I stedet for mildt rengøringsmiddel, kan du bruge hvid eddike eller et par dråber neglelakfjerner i blandingen.
  • Rens din ruskindstøj mindst en gang om året på din lokale renseri at holde dem i deres bedste form og tilstand.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med en varm jern, så du ikke får brændt.

relaterede artikler