Hvordan at slippe af Hund Lugt i Dirt

September 15

Hvordan at slippe af Hund Lugt i Dirt


Hunde kan oprette eller være årsag til mange ubehagelige lugte i hjemmet eller værftet. Urin, afføring og snavs oprustning kan kombinere til at danne en potpourri af ondskab, der ofte dvæler i længere tid. En almindelig kilde til hund lugt er ydersiden værftet. Mange hunde foretrækker at tisse i de samme steder flere gange, og disse dufte let spredt over hele gården, især da temperaturen stiger. At komme af med hunden lugter fra snavs i din have er en simpel proces, der kræver lidt omhu.

Instruktioner

1 Fjern eventuelle hunden afføring fra området og kassere dem.

2 Soak ildelugtende snavs med vand fra en haveslange til at hjælpe skylle urin og andre lugt kilder.

3 Grave op snavs med en lille scoop at rotere det og lade frisk luft til at bære nogle af duften væk.

4 Spray en blanding af vand og hvid eddike i en 3 til 1 opløsning ind i de ildelugtende områder. Hvid eddike er en naturlig deodorizer, der er meget effektiv til at reducere eller eliminere kæledyr lugte og eddike lugt forsvinder inden for få minutter. Vandet fortynder løsningen på at undgå at beskadige de grundlæggende systemer af enhver nærliggende planter.

5 Drys bagepulver i snavs samt og drej jorden igen med scoop. Meget af duften bør være væk inden for en time eller deromkring.

TIPS

  • Lime kan også anvendes til behandling af jord lugter men den tunge syreindhold kan beskadige nærliggende anlæg, hvis det ikke fortyndes. Enzym rengøringsmidler er også mulige, men kontrollere emballagen for deres virkninger på planter.

relaterede artikler