Hvordan man laver en Tile hjørne Tile for en Countertop

March 24

Tile er en meget alsidigt materiale, der kan skæres og formes til at passe omkring alle former for forhindringer, herunder hjørner. Nogle køkkener har tællere, der wrap omkring en mur, og de fleste køkkener har bordplader med udvendige hjørner. Der er flere måder at håndtere skære fliser til at passe hjørne situationer. De fleste af disse er enkle teknikker, der vil skabe et attraktivt udseende med den færdige flise.

Instruktioner

1 Tape tværs af flise i den omtrentlige placering, hvor du nødt til at gøre det indvendige hjørne cut. Mål fra de tilstødende fliser på hver side og overføre dine målinger til tapede flise. Tegn linjerne for snittet direkte på båndet. Normalt dette snit vil producere en L-formet indvendigt hjørne cut.

2 Brug en våd sav til at skære de lige linjer dele af pennen linjer med flise overflade opad, når det er muligt. Når du bruger en våd sav, hvis man skærer flisen med finish nedad, så finishen kan chip langs snittet. Fordi savklingen er buet, vil du ikke være i stand til at skære indersiden af ​​hjørnet uden uønskede cut linjer på de færdige områder af flisen.

3 Hold flise med en side fladt mod bevægelige tabellen del af den våde sav. Hold feltet godt til hver side af bladet til at tillade diamantværktøj klinge at indtaste den lige snit. Tip forkanten af ​​flisen opad og mod dig, så du reducerer kurven vinkel savklingen. skæres forsigtigt til hjørne mærket uden at klingen til at røre de færdige områder af flisen.

4 Drej flisen til den anden cut side og gentage den samme type snit. Dette tillader den mest direkte del af savbladet til at skære tæt på hjørnet af flisen. Dette vil ikke arbejde på lange eller store fliser. Ved længere fliser, skåret til inden 1/2 tomme af hjørnet i hver retning. Gøre yderligere nedskæringer i waster område af flisen at fjerne så meget af bulk flise affald som muligt.

5 Foretag snit 1/8-tommer fra hinanden så tæt på den indvendige hjørne, som du kan på tværs af restaffaldet. Bræk de tynde afskårne strimler med fingrene. Brug flise Nippers til at fjerne eventuelt resterende affald i hjørnet. Når det er muligt, vippe flisen og lad savklingen til at rydde op små områder.

6 Cut ogee flise i en 45 graders vinkel til at danne en ogee flise køkkenbordet kant. Ogee fliser er tykkere fliser med en afrundet detalje ligner stol støbning. Disse fliser kan monteres på vægge som trim eller til kanter som en type overflade flise. Vip våde savklingen til at gøre de nedskæringer. De fleste væder save har denne mitre funktion indbygget i saven.

7 Tape bullnose typen flise i en 45 graders vinkel mod den afrundede kant. Tegn dit cut linje stramme den 45. Klip langs linjen ved eyeballing linjen i forhold til snittet stien til sav. Gøre den indsigende snit på et andet stykke bullnose at skabe en mitered hjørne flise med en afrundet kant. Dette sæt af fliser kan placeres langs den øverste kant af tælleren til at trimme feltet flise.

TIPS

  • Mange fliser har en række tilbehør fliser, herunder nogle designet til hjørner og kanter. Vælg mellem disse fliser, eller oprette dine egne designs i en kontrasterende flise, der kan bruges til et hjørne eller kant behandling.
  • Bær altid beskyttelsesbriller, når der skæres fliser.

relaterede artikler