Udvendig Brick Behandlinger

June 7

Udvendig Brick Behandlinger


Murværk refererer til den måde mursten er lagt ud og de forskellige mønstre, der kan oprettes med forskellige mursten størrelser og farver. Du vil opdage, at det er mere almindeligt, når vi taler om historiske bygninger, end moderne bygninger. Nyere bygninger bruger ofte kun én størrelse af mursten, eller dækker op mursten med vinyl eller aluminium sidespor. Brick er stadig et populært bygning valg på grund af de udvendige mursten behandlinger til rådighed, herunder de mønstre.

Brick Obligationer

Brick obligationer er de forskellige mønstre, du kan bruge som en behandling på udvendige vægge. Obligationer i form af mursten, der er fastsat horisontalt. Flemish binding anvender lange og korte mursten fastsatte siden af ​​hinanden i en alternerende måde. Engelsk obligation bruger den samme type mursten, men lagt ud på en anden måde. Med engelsk obligation, er en vandret linje af korte mursten placeret på en linje af længere mursten og linjerne suppleant. Fælles obligation bruger fem rækker længere mursten, derefter en række korte mursten og flere fem rækker længere mursten, indtil du når toppen af ​​muren. Du har også mulighed for at bruge kører obligation, som er længere klodser placeret ende til ende i en vandret række og stablet oven på hinanden.

Farvning

Farvning er en anden udvendig mursten behandling, der er ved at blive mere populær hos husejere. Dette sker normalt, når du ønsker alle mursten til at være den samme farve. De fleste mursten, selv dem fra samme parti, har subtile forskelle og forskellige nuancer. Når du plette mursten, du arbejder med en mursten ad gangen og langsomt matche farverne sammen. Nogle husejere kan også male mursten, hvilket gør hver enkelt samme farve, men tager ikke så længe som farvning. Det betyder dog, fjerne den naturlige farve af mursten. Valget mellem farvning og maleri afhænger det udseende, du håber at opnå.

Mønstre

Sildeben eller ble mønster, er en populær mønster mulighed. Her murstenene er placeret i en vinkel, med vinklen af ​​hver række vekslende og skråt til venstre eller højre. Man kan også bruge mønstre bestemt til udlæggere på samme måde, især på dekorative mellemrum eller mindre vægge. En mulighed er kurveflet mønster, der veksler placeringen af ​​mursten, så det ser ud som om murstenene er vævet sammen. Du kan mikse og matche denne stil ved at bruge to til tre mursten knyttet sammen, hvilket gør for en større væve.


relaterede artikler