Sådan installeres One Man Indervæg

February 28

Standard gipsvæg ark måler 4-by-8 fod. Når et hjem remodeling projekt kræver ny gipsvæg installation, bliver jobbet gjort sværere, hvis du arbejder med dig selv. Men installation af gipsvæg, når du ikke har en hjælper er opnået med de korrekte værktøjer og en enkel procedure. En gipsvæg lift er uvurderlig, når hængende gipsvæg ved dig selv. En gipsvæg lift udlejes fra et værktøj leje butik og er værd at beskedne leje.

Instruktioner

1 Hang fulde ark drywall starter ved et hjørne og arbejder din vej over muren. Standard stud afstand er 16 inches, så et ark drywall måling 48 inches (4 fod) vil spænde fire knopper.

2 Sænk gipsvæg løft til den laveste indstilling og vippe toppen, så det er vandret.

3 Placer et ark drywall på gipspladerne løft og vippe toppen af elevatoren, så arket af drywall er næsten i en 90 graders vinkel i forhold til gulvet.

4 Rul elevatoren til det sted på væggen, hvor ark drywall installeres. Vip liften indtil ark drywall er imod knopperne. Hæv liften til at passe drywall korrekt i bunden af ​​væggen. Flyt liften sidelæns indtil gipsvæg er i den korrekte placering. Drywall muligvis trimmes til at dække kun halvdelen af ​​den sidste stud så det næste ark drywall vil have halvdelen af ​​tappen i at indsætte skruerne.

5 Sæt skruerne langs hver stud, fordelt omkring hver 18 inches. Brug en boremaskine med en chauffør bit installeret for at fastgøre skruerne. Fortsæt med at bruge gipsvæg elevatoren til at installere hele ark drywall. Brug et målebånd til at finde dimensionerne på områder, hvor der vil være behov for en delvis ark drywall. Skær gipsvæg til dimensionerne ved hjælp af en hobbykniv og fastgør den til stutterier bruger en boremaskine og drywall skruer.


relaterede artikler