Sådan Decorate et soveværelse i en Primitive Country Style

April 11

Sådan Decorate et soveværelse i en Primitive Country Style


Udsmykning i et primitivt land stil generelt indebærer en masse naturlige teksturer og farver i hjemmet. Udsmykning i soveværelset er ikke anderledes. Tilbehør spille en stor rolle i at betegne primitive indretning land, så godt. Temaet er normalt karakteriseret ved en rustik fornemmelse.

Instruktioner

1 Udnyt rige jordfarver såsom terra cotta, dyb grøn og naturlige træfarver at bringe varme til væggene i dit soveværelse ved at male dem. Tilsættes en lille mængde sand til malingen under blanding til dannelse af væggene en tekstureret følelse.

2 Opt til træ eller sten flise gulv. Hvis træ eller sten ikke er i dit budget, kigge efter et laminat, der efterligner træ eller sten. Den naturlige udseende af træ eller sten forbedrer primitive land stil.

3 Placer en landlig stil tæppe på gulvet for ekstra varme. Dette er en perfekt mulighed for at introducere komplementære farver til din overordnede indretning. Kig efter et tæppe, der overvejende er naturligt farvet med en lille design i det.

4 Gennemføre rene linjer i din primitive land stil. Vælg en træramme seng uden en masse udsmykkede udskæring og med en standard hovedgærde. Enkle, rene linjer er, hvad du har brug for. Brug smide tæpper og puder til at tilføje komfort og stil til sengen.

5 Cover vinduer med gulv-længde bomuld eller Calico væve gardiner i en farve, der er et supplement til dine vægge. Gardinerne kan trækkes tilbage med en almindelig skærf eller et lille stykke reb. Undgå "smarte" stoffer såsom satin, silke eller chintz.


relaterede artikler