Sådan Grow spansk peber

April 11

Sådan Grow spansk peber


Arten spansk peber omfatter de forskellige peberfrugter bedst kendt for os avlere: søde typer såsom klokke og søde bananer peberfrugter og chilipebre såsom cayenne og jalapeno. De mange typer af peberfrugter inden for arten bringe mere end smag til tabellen. De tilbyder farve, form og størrelse muligheder og dekorative sorter, der kan pynte din plantageejere. Fordi de er sarte planter, der trives i de høje temperaturer på varme-sæson haver, få peberfrugter i gang er en af ​​de mere vanskelige dele af dyrkning af disse planter.

Instruktioner

1 Køb planteskole-vokset anlæg til transplantation ind i din have, eller starte din egen frø indendørs, seks til otte uger før den sidste frost dato for dit område. Giv supplerende varme til dine frø, som temperaturer på 70 og 80 grader Fahrenheit vil tilskynde spiring. Sow peber frø 1/4 tomme dyb, uanset om plantning indendørs eller ud. Giv et klart lys kilde til dine frøplanter at forhindre højtstillet i dine planter. Ved at starte din egen frø, vil du have adgang til en bredere vifte af peber sorter.

2 Vælg en udendørs voksende site med veldrænet jord og fuld sol. Hærde dine planter ud over en periode på en til to uger. Sæt dine planter ud efter alle faren for frost er forbi og nattemperaturer forblive over 55 F. køligere temperaturer forårsager gulfarvning af blade, dårlig pollen produktion og tab af blomster, så dækker jorden med sort plast barkflis. Det tjener et dobbelt formål - forebyggelse ukrudt og bidrage til at opvarme jorden. Brug række covers til at beskytte dine planter mod stormskader og holde varm luft omkring dine planter, indtil de etablerer sig.

3 Udfør en jord test for at afgøre, om der er nogen mangel på næringsstoffer i din have. Mangler en test, anvende en starter opløsning gødning før plantning dine peberfrugter 12 til 24 inches fra hinanden, afhængig af sorten, og i rækker to til tre feet fra hinanden. Side-klæde planterne med en 33-0-0 gødning med en hastighed på 3 spsk for hver 10-fods række efter dine planter sat peber.

4 Vand dine planter dybt, til en dybde på 6 inches, især under frugtsætning. Giv supplerende vand hvis det er nødvendigt at forsyne planter med hvad der svarer til 1 til 2 inches af regn hver uge. Fugt er afgørende for en hensigtsmæssig udvikling af frugter på dine planter.


relaterede artikler