Hvordan at reparere den Toilet Flange på et betongulv

July 18

Reparation af et toilet flange på et betongulv er noget, alle kan gøre med lidt forberedelse og viden. Må ikke betale dyre blikkenslagere og hjem reparation gebyrer, når du kan gøre det selv. Ikke blot vil du spare penge, men også har du den tilfredsstillelse at vide, at du repareret dit toilet alle af dig selv.

Instruktioner

1 PrepaTurn off vandforsyningen på afspærringsventil under toilet tank. Skyl toilettet og hold håndtaget ned for at dræne vandet fra tanken og bruge papir kop at dræne resten af ​​vandet ud af toiletkummen.

2 Fjern det gamle forsyningsledning og kassér. Fjern toilet gulv bolte jævnt fra side til side. Fjern ikke venstre bolt og derefter den rigtige bolt, som toilet kan bryde. Fastsætte nogle af håndklæder til pad skålen på gulvet.

3 Straddle toilettet, bøjning i knæene og løft toilet op. Prøv ikke at tippe det på sin side. Sæt toilet forsigtigt ned på de gamle håndklæder.

4 Sæt på gummihandsker og bruge skraberen, fjerne resterne af den gamle voks fra voks ringen og de ​​gamle toilet bolte. Kassér i en affaldspose. Fjern den knækkede område fra flangen, der skal repareres ved hjælp af en nedstryger. Slip reparation flange skruenøgle under brudte toilet flange men sætte en af ​​toilet bolte gennem hullet i skruenøgle først for at nemt geninstallere toilettet.

5 Ryd op omkring bunden af toilettet og placere den nye voks ring på reparerede flange. Saml toilettet igen, bøjning i knæene og ikke ryggen. Linje boltene op på siderne af skålen og forsigtigt placere toilettet på den reparerede flange og tryk på gulvet.

6 Spænd op boltene jævnt på venstre og højre side i omvendt rækkefølge, som du gjorde, da du fjernede dem. Gør dette for for ikke at bryde toiletkummen. Fastgør den nye forsyningsledning til tanken og afspærringsventil.

7 Tænd for vandet og tjekke for lækager omkring bunden af toiletkummen og på ventilen. Hvis der ikke findes lækager, at caulk omkring bunden af ​​toilettet fuldføre jobbet.

TIPS

  • Arbejd altid i en venstre mod højre mode til at fjerne eller vedhæfte bolte til din toiletkummen.