Udsmykning Ideer til Green Badeværelser

October 26

Udsmykning Ideer til Green Badeværelser


Hjemmesiden Cottage Home Udsmykning rapporterer, at farven grøn er individuel, fordi det er den eneste farve det menneskelige øje finder afslappende i enhver nuance. Men det betyder ikke, at arbejdet med grønt i et lille rum, såsom et badeværelse, ikke frembyder nogle udfordringer. Uanset om du har arvet en grøn badeværelse eller har valgt den farve, fordi du elsker det, så husk, at grøn er ikke flatterende for de fleste hudtoner. Undgå at bruge grøn bag eller nær et spejl, hvor du soignere eller anvende makeup.

Go Natural

Alle nuancer af grønt udseende god omgivet af naturlige elementer. Brug elementer lavet af træ, sten, bambus og andre naturlige fibre til at skabe et badeværelse, der gør du føle, at du stepping ind i udendørs. Tumlede sten gulvfliser, tændstik bambus vindue belægninger, økologisk bomuld håndklæder i lyse nuancer af tan eller beige og træ-tonet accenter bringe enhed og design til din grønne badeværelse.

Go Retro

Grøn og pink er en klassisk farvekombination til et badeværelse. Hvis du bor i en ældre hjem eller bare nyde vintage design, indføre et motiv af kirsebær eller lyserøde flamingoer i din grønne badeværelse. Shop for sæbe indehavere, badeforhæng, tapet grænser og andet tilbehør, der passer til temaet. For at forhindre en kitsch overbelastning, brug masser af hvidt eller en anden lys-farvet neutral farve at tilføje nogle visuelle hvilesteder. Hvide håndklæder, tæpper, inventar eller fliser holde badeværelse søger friske og binde de mere farverige elementer sammen.

Go Spa

Grøn er en meget sofistikeret farve, når den kombineres med en neutral tone som grå. En grøn badeværelse med skifer grå gulvfliser, sort granit bordplader og moderne hvide inventar tager på en ren og moderne spa look. Badeværelset funktion er den drivende dekorative kraft, så hold tilbehør til et minimum, hvis du ønsker en "Zen" stil badeværelse.

gå Elegant

Hvis nuance af grøn i dit badeværelse er en vismand eller en anden afdæmpet tone, det er perfekt til at skabe en elegant "gamle verden" look. Brug fuld vindue behandlinger i smukke tekstiler, klassiske inventar, hvide bordplader og terrakotta accenter til at gøre din grønne badeværelse ligne det hører hjemme i en italiensk villa.


relaterede artikler