Beskrivelse af en Kedeligt Machine

September 21

Boremaskiner hjælpe forstørre huller, der allerede er boret. En række kedeligt maskine bruges i sværindustrien i ansøgninger fra skala opgaver store som ekspanderende tunneler for rør og til store opgaver mikro såsom kedelige huller til skruer.

Definition af en Kedeligt Machine

Boring maskiner skaber en boring på kortest mulig tid og levere den højeste kvalitet overfladebehandlinger og tolerancer. En kedelig maskine bruges til præcision boring og svejsning og findes ofte i fabrikation og mekaniske værksteder. Arbejdere bruger boremaskiner til dyvling, bunke top kørsel, og i den koncentriske boring af huller i rendegravere, endloaders og dozere.

Typer af Boring Machine

Linje kedelige maskiner borehuller i tunge entreprenørmaskiner, herunder kraner og endloaders. Tunnelboremaskiner bore gennem klippefyldt terræn til at skabe glatte tunnelvægge. Cylinder boremaskiner rebore motor cylindre i biler. Endelig koordinatboremaskiner større eksisterende borehuller og øge nøjagtigheden af ​​deres dimensioner.

Andre Boring Machine Typer

Andre typer af kedeligt maskine omfatter de bærbare boremaskiner, som besidder en pneumatisk eller hydraulisk drevet, og lodrette boremaskiner, som er store værktøjer er udstyret med en borepatron til manuel lodret boring i tunneller eller store dampmaskine turbine støbegods. Kobling udboremaskiner bar præcision koblinger, og retning kedelige maskiner er udstyret med en ramme og drev mekanisme, der kan monteres på en ramme og er forskydelig.

Funktioner af boremaskine

Boremaskiner fungere i en række forskellige måder. Tunnel boremaskiner er konstrueret af et eller to skjolde og efterstillede støtteordninger. Linje boremaskiner præcist at måle boringer på grund af interne og eksterne mikrometer foranstaltninger, med størrelser diameter spænder fra 50 mm til 2.000 mm.


relaterede artikler