De gennemsnitlige omkostninger for el fra klimaanlæg

September 17

De gennemsnitlige omkostninger for el fra klimaanlæg


Gennemsnit er et relativt begreb. De gennemsnitlige omkostninger for at køre et klimaanlæg for nogen, der bor i Atlanta, Georgia, vil være forskellig fra gennemsnittet for en person i Milwaukee, Wisconsin. For at beregne din gennemsnitlige skal du vide fire tal: BTU kapaciteten på din klimaanlægget, din samlede køling dage for året, SEER rating for din klimaanlægget og omkostningerne per kilowatt-time dine elektriske virksomhedspant.

BTUs per time

Klimaanlæg sælges baseret på antallet af britiske Thermal Units (BTUs) af magt, de kan generere i løbet af en time. I dette eksempel antager, at klimaanlægget har en kapacitet på 48.000 BTU pr time, hvilket er gennemsnittet for en central klimaanlæg for en 2000 kvadratmeter hjem. Se din manual for at få BTU nummer til din model. Hvis du er shopping, finde en model online og bruge sin BTU kapacitet.

Køling Hours

Først vurderer dine køling timer ved at tælle antallet af dage du kører klimaanlægget. For eksempel kan en person, der bor i Atlanta bruge 1.200 timer. Dette kan betyde at køre klimaanlægget i 12 timer hver dag i 100 dage, hvilket er omkring 3 1/3 måned. Nogen, der bor i Milwaukee kan løbe klimaanlægget 500 timer, 10 timer hver dag i løbet af i alt 50 dage i løbet af året, svarende til en smule mere end 1 1/2 måneders total forbrug.

SEER Rating

Mens du henter din BTU kapacitet nummer, også finde SEER nummer. Det SEER nummer identificerer Seasonal Energy Efficiency Rating for din aktuelle klimaanlæg, eller den, du tænker på at købe. Alle klimaanlæg foretaget efter 2006 skal have en SEER rating på mindst 13, som krævet af Federal Trade Commission. For vores eksempel, antage, at klimaanlægget er en ny højeffektiv model med en SEER rating på 17. Hver SEER point højere svarer til en reduktion i el-omkostninger 10 procent. For eksempel vil en seer af 17 koster 40 procent mindre end en enhed med en SEER på 13.

Elektricitet Cost Per kilowatt-time

Selvom det kan være en opgave (og måske en smertefuld påmindelse om, hvor meget elektricitet koster dig hver måned), skal du trække en elregning fra den varmeste måned i dit område. Mange steder vil dette være juli måned. Kig på regningen og finde den rente, du blev opkrævet for kilowatt-timer (kWh) af strømforbruget. Antag en kWh pris for elektricitet af 7 cent i Atlanta og 9 cent i Milwaukee for at beregne de gennemsnitlige omkostninger for at køre klimaanlægget.

Beregningen af ​​de gennemsnitlige årlige el Omkostninger

Brug denne to-trins formel til at beregne gennemsnittet. Trin 1: BTU / time af klimaanlægget, ganget med køling timer divideret med klimaanlægget SEER rating. Trin 2: Brug det resulterende antal og gange det med den pris pr kilowatt-timer. Divider dette tal med 1000. Det endelige antal vil være den samlede anslåede gennemsnitlige omkostninger til at køre klimaanlægget for året. I vores eksempel, ville den gennemsnitlige el-omkostninger være $ 237,18 i Atlanta og $ 127,06 i Milwaukee.

Daglige, ugentlige og månedlige Gennemsnitlige eludgifter

Opdel de årlige omkostninger med 24 for at få en gennemsnitlig udgift. Gang det daglige antal af syv for at få en gennemsnitlig ugentlige omkostninger og gange antallet med 30 for at få en gennemsnitlig månedlig omkostning.


relaterede artikler