Sådan Fold Vaskeri Fast

October 19

Det vigtigste trick til at folde vasketøj hurtigt gør en lille smule forskud forberedelse, der organiserer den kommende opgave og strømliner det. At være klar til at folde, så snart du hører tørretumbleren lukke driver dig ind foldning og bærer dig igennem det hurtigt. Kom til at arbejde straks vil forhindre rynker og spar på presning og dampende senere. Du vil arbejde i en slags samlebånd mode, hvilket er særligt nyttigt til store og varierede belastninger.

Instruktioner

Advance Forberedelse

1 Stock en "hængende station" med bøjler. Dette bør ideelt set være en stang eller toppen af ​​en dør ret ud til tørreren. Hvis du ikke kan foretage en sådan opsætning, vælge et værelse med et bord eller seng i det og krog bøjlerne på døren til værelset. Alternativt, brug en tøj skab, den, der vil have de mest tørrede tøj går ind i det.

2 Vælg en overflade, som at folde små til normal størrelse tøj. Dette kunne være en hobby bord foran en sofa, en seng, spisebordet - bare vælge en flad overflade med masser af plads. Hvis din hængende station ikke er ved din tørretumbler, vælge en overflade i nærheden af ​​stationen du oprette. Placer en stol på en sådan måde, at du har en god rækkevidde over folde station.

3 Placer en af vasketøjskurve til venstre for stolen (hvis du er højrehåndet, ellers placere den til venstre). Den anden vasketøjskurv vil bære tøjet ud af tørretumbleren, så det kan stå af tørretumbleren. Hvis du kun har en kurv til rent tøj, placere det foran tørretumbleren.

Fold og Hang

4 Træk tøj til at hænge en ad gangen fra tørreren, hænge dem straks. Hvis du ikke har en hængende station ved den tørretumbler, mindst drapere disse over tørretumbleren døren. Pointen er at forhindre, at tøj fra rynker, så arbejde hurtigt.

5 Træk de tungeste tøj fra tørretumbleren næste, trække dem ned i kurven. Også træk i elementer, der kan få rynket uden dig omsorgsfuld.

6 Sæt i ikke-hængende poster næste.

7 Drape de hængende tøj over toppen af tøjet i basket.If du ikke allerede har hængt dem op. Hvis de er hængt, drapere dem over din arm og afhente kurven. Gå til det rum, hvor du har indstillet din folde station.

8 Sæt kurven ved siden af stolen, og hænge tøjet på det nærmeste dør eller skab. Hvis du ikke har hængt tøjet, bære kurven til den alternative hængende station til opsætning og hænge dem. Lad dem der, indtil du er klar til at distribuere tøjet. Carry kurven til folde station, placerer kurven til højre af stolen (eller til venstre, hvis du ikke er højrehåndet).

9 Fold lys, små og regelmæssige mellemstore emner først, ved hjælp af tabellen, at sætte hver foldet emne til side til venstre folde plads du bruger foran dig. Adskilt tøjet af ejeren, skabe korte stakke. Ignorer eventuelle genstande, der er en del af et par. Smid dem tilbage i kurven. Også ignorere strøelse - bedre at gøre alt, sammen

10 Fold tungere poster, bortset parrene og eventuelle store emner såsom sengetøj. Som du er færdig med hvert element, sætte det i den tomme kurv. Adskilt disse punkter, også hvis det er muligt. Når de tunge poster er færdig, satte let tøj på toppen dem, opdelt i henhold til ejeren.

11 Sæt parrene sammen, så smid dem i kurven med det tøj. Hvis du har enspændere, smide dem på bordet. De vil sandsynligvis falde ud af strøelse du er ved at folde.

12 Fold strøelse, ved hjælp af den store folde overflade - sandsynligvis en nærliggende seng. Fold den flade plade først, ikke fuldfører den sidste fold. Fold arket monteret næste, sætte det på den ene side af ikke-helt-færdige foldet flad plade som hvis du opretter en strøelse omelet. Fold de andre sengetøj poster næste, at sætte dem på arket monteret. Fold over det flade ark til at dække den anden strøelse. Disse pakker er nemme at skubbe i en linned skab. Sæt alle strøelse pakker i den tomme kurv, og reden kurven fuld af tøj inde i det. Hvis du kun har én kurv, læg dem oven på tøjet, medmindre du er bange vægten vil krølle tøjet under den. Hvis dette er tilfældet, kommer tilbage til strøelse.

Fordel Elementer

13 Hent de hængende elementer, smide dem over din arm eller skulder. Saml de to kurve. Hvis du ikke tror, ​​du kan administrere transporterer dem, og kurvene, kommer tilbage for dem.

14 Lav et kredsløb fra rum til rum, springer fra tøj og andre genstande.

15 Tilbage til strøelse og / eller hængende emner, hvis du forlod dem før, og færdig distribution.

TIPS

  • For at være hurtig, er det vigtigt at komme i vane med at bruge tabel snarere end at holde emner op foran dig til at folde. Du vil hurtigt indse, hvilke elementer virkelig ikke foldes hurtigere - elementer såsom sokker, for eksempel - at bruge de table.Always fold elementer på samme måde, så du kan bygge op til maksimal foldning speed.Don't folde undertøj. I stedet fold det over en gang, og derefter rulle det. Udført på denne måde, tøjet gør dine skuffer mere organiseret anyway.Putting strømper i en netpose til vask og tørring betyder, at du ikke vil have til at jage for at lave par.
  • Prøv at bruge forskellige kurve til at bære beskidt tøj og rent tøj.

relaterede artikler