Løsning for overwatered Planter

November 23

Løsning for overwatered Planter


Overwatered planter vil dø, hvis der ikke gøres noget. Planter har brug for vand for at overleve, men for meget vand vil dræbe dem. Overvanding fører til rodbrand, drukning, svamp og sygdomme. Planter lever af at tage i kuldioxid og frigive ilt. Den kan ikke gøre dette, hvis overwatered. Rodbrand sker, når rødderne sidder i vand for længe. Rødderne vil langsomt kvæles til døde. Svamp vokser let i vand og vil inficere planter. Heldigvis er der løsninger for over vandes planter.

Kontroller Signs

Undersøg, om dit anlæg er overwatered. Genoplive en plante fra at få for meget vand er risikabelt, så du skal kontrollere tegn på overvanding. Hvis den ikke er overwatered er der ingen grund til at gå gennem processen med at forsøge at redde den. Tegn på overvanding omfatter visnende, gule blade, stoppede vækst, gråskimmel, grøn jord, og en blød stilk. Stammen vil blødgøre grund rodbrand. Svamp forårsager gråskimmel, og alger er forårsaget af overwatered jord. Hvis dit anlæg har nogen af ​​disse tegn skal du bruge et middel mod overwatered planter.

Fjerne

Lægge en stak aviser på gulvet. Fjern forsigtigt planten fra sin pot eller fra jorden, alt efter om det er i dit hus eller i din have. Sørg rodsystemet forbliver intakt, mens du fjerner den ved at grave bredt omkring planten. Træk forsigtigt planten ud og læg den på avisen stakken. Aviserne vil suge op den ekstra vand. Har flere aviser på hånden til at ændre dem efter behov i hele denne proces.

Prune

Beskære planten ved at afskære nogen døde eller døende rødder eller blade være omhyggelig med at fjerne, hvad der er ved at dø. Hvis du ikke fjerner alle de døde eller døende dele sygdommen vil sprede overtage anlægget. Skær den sunde del af anlægget for at sikre, at du fjerne hele døde del, så det ikke kan komme tilbage. tjek Forsigtigt rødder, stængler og blade for tegn på overvanding såsom gule blade, gråskimmel eller grønne jord.

Jord

Hvis jorden er grøn det betyder, at der er alger vokser i det fra over vanding. For at afhjælpe dette skal du helt erstatte jorden med friske, nye jord. Fjern forsigtigt jorden mens anlægget er i aviserne. Få så meget som du overhovedet kan ved hjælp af fingrene. Brug et vådt stykke køkkenrulle til forsigtigt rense ud rødder, stængler og blade. Tilsæt frisk jord uden vand.

Hele

Retur planten til potten det var i eller tilbage i jorden. Giv planten tid til at helbrede i sine nye omgivelser. Se det omhyggeligt for eventuelle nye tegn på at dø eller overvanding. Vand planten som du normalt ville uden overvanding det. Bestem, hvor ofte og hvor meget vand dit anlæg har brug for. Sørg for, at overwatering ikke sker igen. Hvis der er længere tegn på overvanding eller døende skal du gentage ovenstående proces.


relaterede artikler