Sådan Clean en læderjakke Brug produkter på Home

April 23

Sådan Clean en læderjakke Brug produkter på Home


Læder er et populært materiale til elementer såsom sko, bælter, møbler og jakker. Læder er et porøst materiale og kræver nogle grundlæggende pleje for at bevare dets udseende og tekstur. Det er bedst at beskytte læder ved at anvende en plet og fugtafvisende spray hvert par måneder. Hvis en læder post som en jakke bliver beskidt, der er en simpel teknik til at rense det derhjemme ved hjælp opvask væske og olivenolie, der er elementer, der findes i de fleste hjem.

Instruktioner

1 Brug en blød børste, børste forsigtigt læderet for at fjerne snavs og skidt fra overfladen af jakken.

2 Bland 1 kop varmt vand med 1 tsk. opvask væske.

3 Dyp en ren, blød klud i blandingen og vride det ud, så det er fugtigt, men ikke vådt. Læder absorberer fugt let og kan plette hvis stoffet bliver for vådt.

4 Brug klud til forsigtigt at skrubbe alle slidmærker, formalet i snavs eller pletter på jakken.

5 Fugt en ren, blød klud med varmt vand og vride ud. Tør forsigtigt over overfladen af ​​kappen til fjernelse af eventuelt opvaskemiddel rest.

6 Brug en ren, blød klud til at tørre læderet og forsigtigt buff overfladen af materialet.

7 Dyp en ren, blød klud i en lille mængde af olivenolie. Sørg for, at kluden er kun let fugtig fra olien. Tør forsigtigt overfladen af ​​kappen. Olivenolien vil give en konditionering effekt på læderet, som vil hjælpe med at holde den blød og smidig.


relaterede artikler