Sådan får Oil malingen tørre Fast

May 9

En maling finish er på sit mest sårbare, når det stadig er våd. Ofte kan snavs og pletter af snavs stick let til våd oliemaling forårsager permanente fejl i den endelige finish. Heldigvis er der et par ting, du kan gøre for at bidrage til at fremskynde tørringen. Hvis du har brug for at få oliemaling til at tørre hurtigt, kan du i høj grad fremskynde processen med et par smertefri teknikker.

Instruktioner

1 Tilføj mineralsk terpentin til oliemaling i en en ounce til tre gallon ratio før du anvender. Rør grundigt med et træ røre pind.

2 Placer en plads varmelegeme i det rum, du maler i. Spring dette trin over, hvis du maler udendørs.

3 Placer overfladen i direkte sollys. Spring dette trin, hvis du ikke er i stand til at bevæge overfladen som i tilfældet med rækværket.

4 Placer en bærbar florescent lys, så det skinner på den våde olie maling.

TIPS

  • Fugt i luften vil bremse tørreprocessen efter olie maling. En plads varmelegeme drastisk udtørrer luften, hvilket får malingen tørre hurtigere. Hvis du maler udendørs og kan ikke bruge en plads varmelegeme, vente på en varm, tør dag at male.
  • Afstå fra at bruge en ventilator til at tørre oliemaling, da dette nogle gange kan forårsage sagging og ujævn tørring på tværs den malede overflade.