Skaderne på antikke porcelæn fra Washing

January 9

Skaderne på antikke porcelæn fra Washing


Hvis du samler antikke porcelæn, lære den rigtige måde at rengøre og pleje dine dyrebare stykker. Autentiske antikke porcelæn stykker er sarte artefakter, der har formået at vare lang tid; omhyggelig håndtering er obligatorisk, at droppe generelt betyder ødelæggelse. Du vil ikke skade antikt porcelæn, hvis du vasker brikkerne omhyggeligt med mild sæbe. Aldrig sat antik porcelæn i en opvaskemaskine.

Rengøring Antique Porcelæn

Hvis elementet er meget snavset eller støvet, placere den omhyggeligt i varmt vand med mildt-rengøringsmidlet. Brug aldrig nogen form for slibemidler renere på porcelæn spisestel. Brug en svamp til forsigtigt at rengøre hvert element og et blødt håndklæde til at tørre det. Placer ikke varen direkte under en vandhane, da det let kan blive slået mod vandhanen og brudt. Brug en plastik skål eller lignende beholder eller en vask vagt, snarere end at anbringe porcelæn stykker direkte på vasken, af samme grund.

Håndtering

Hold altid et stykke af antikke porcelæn fra det vigtigste organ, ikke dens håndtag, hvis artiklen har dem. Støt basen når du bærer den, og fjern låg før transport nogen porcelæn. Det bedste sted at holde porcelæn til skærm er i et skab bag glas, og ud af stærkt sollys, som kan forårsage farver til at falme. Sørg for, at skabet ikke er placeret i et område, hvor det er udsat for vibrere.

Vask Tips

Det er vigtigt at bruge varmt vand, ikke varmt vand og aldrig koldt vand, når vask. Koldt vand kan nemt skade et stykke porcelæn tallerkner ved at få den til at knække. Må ikke lægges i blød uglaserede elementer i vand. I stedet, dyppe en ren, blød klud i sæbevand og rengør uglaseret porcelæn med det. Du kan også bruge vat. Eller, tørre stykker med en hårtørrer på en lav indstilling.

Pletter

Hvis varen nogensinde er blevet repareret og jern og kobber nitter blev brugt, kan pletter vises. Hvis kobber, fjerne pletten med en ammoniakopløsning dyppet i vat. Hvis der er rust fra jern nitter, bruge en rustfjerner, tilgængelig på enhver isenkræmmer. Fjern andre typer af pletter med en kombination af hydrogenperoxid og flere ammoniak dråber, anvendes med vatpinde. Lad podninger på pletten i ca. en time, men gør lad dem tørre. Brug aldrig blegemiddel på en porcelæn pletten. Den kan rense pletten, men området vil i sidste ende blive gul.


relaterede artikler