Sådan Kill Bladlus på en Hibiscus

March 20

Sådan Kill Bladlus på en Hibiscus


Bladlus, bløde og rørige insekter, der udsteder hibiscus buske som deres fødekilde, leverer ofte en dobbelt punch til deres værter. De indsætter et mundstykke i plantens stængler og blade til at suge saft, svække busk. Som de foder, kan bladlus også sende patogener, der truer hibiscus helbred. Lady biller, edderkopper og bede mantises er nogle af bladlus naturlige rovdyr. Fastholdelse af en pesticidfri haven er den bedste måde at holde dem rundt. Når bladlus etablere sig trods din forebyggende indsats, så prøv et par skridt til at slippe af med dem.

Instruktioner

1 Bland 2 spsk. opvaskemiddel sæbe med 1 gallon vand. Brug ikke sæbe, der indeholder et affedtningsmiddel, eller som er formuleret til opvaskemaskiner. Må ikke erstatte vaskemiddel til sæbe. Hæld blandingen i en sprayflaske. Sprøjt bladlus på hibiscus løv og busk s stilke. Denne sæbe spray dræber, men det forhindrer ikke bladlus. Fortsæt med at bruge den efter behov.

2 Kill bladlus på hibiscuses med neem olie, en naturlig botanisk insekticid, der har lav toksicitet. Coat både den øvre overflade og undersiden af ​​bladene med kemikaliet. Brug det, når temperaturen er under 80 grader Fahrenheit. Påfør neem olie så ofte som en gang om ugen for at dræbe og forhindre bladlus på hibiscus planter. Læs etiketten på det produkt, du vælger at kontrollere formel ansøgning tidsplan og satser.

3 Spray et alvorligt befængt hibiscus med en syntetisk insektmiddel lavet med bifenthrin, permethrin, resmethrin, disulfoton eller imidacloprid. Gennembløde planterne med produktet, især på undersiden af ​​bladene, hvor bladlus koncentrat. Tag en indendørs hibiscus uden at behandle det med insektmiddel.


relaterede artikler