Sådan genkender Hawaii Tropiske blomster

April 10

Sådan genkender Hawaii Tropiske blomster


Mens alle er bekendt med de smukke blomster, der anvendes i Hawaiian Leis, øen er også hjemsted for en forbløffende række andre blomster med spændende farver, former og teksturer.

Instruktioner

1 Undersøg tekstur af bladene. Anthuriums har glatte, læderagtige grønne blade. Blomsten er bladlignende med et spyd, der rager ud fra centrum. Blomsten er også læderagtig og kommer i flere farver, herunder pink, hvid og rød. Orkideer har blanke grønne ovale blade med årer, der løber parallelt med hinanden.

2 Læg mærke til formen af bladene af hawaiiansk tropiske blomster. Hibiscus har ovale, lysegrønne blade, mens fugle paradis har banan-formede blade blade, der vokser op til 18 inches lang. Heliconias har aflange, lysegrønne blade, der vokser op til 6 inches lang.

3 Kig efter blomster, der er formet som fugle, hjerter og hummer kløer. Heliconia har lyse orange eller gule og røde kronblade der er formet som hummer kløer eller flammer af ild. De er spidse og stå oprejst. Anthuriums har forskellige farver af hjerteformede blomster. Birds of paradise ligne en fugl i flugten, der vokser op til 4 fod lang. Blomsten kommer i gul eller orange kombineret med tre blå kronblade.

4 Søg efter blomster med fem til seks kronblade. Nogle Hawaii tropiske planter med fem til seks kronblade er hibiscus. Hibiscus har en trompet-formet blomst med mindst fem kronblade, der varierer i farver fra gul til lilla. Orkideer har mindst fem til seks kronblade, der kommer i mange forskellige farver, såsom hvid, pink, gul og rød. De kan også komme i bi-farver.


relaterede artikler