Sådan renovere dit Basement

February 5

Søger du at tilføje en lille plads i dit hjem ved at renovere kælderen? Dette kan være en fantastisk måde at tilføje et ekstra værelse eller to uden buildling på en kostbar tilføjelse.

Instruktioner

Sådan renovere dit Basement

1 Beslut formålet med rummet eller værelser du renoverer din kælder ind. Dette vil afgøre, hvilken type belysning du har brug for, antal forretninger, uanset om du skal bruge telefon og internet-stik, og eventuelle yderligere ledningsføring, du ønsker at have gjort før væggene er afsluttet. Hvis du blot søger at tilføje en familie værelse type område til dit hjem, ville du ikke behøver kompliceret belysning eller ledninger. Men hvis du ønsker at tilføje en hjemmebiograf eller kontor værelse, vil du sandsynligvis nødt til at ansætte en elektriker til at tage sig af nogle af ledningsføring for dig, medmindre du har en god mængde erfaring.

2 Overvej, hvordan du vil gå om efterbehandling din kælder. Du kan enten vælge at gå den traditionelle rute ved hjælp af tømmer og gips, eller overveje at bruge en af ​​kælderen efterbehandling kits. Medmindre du har erfaring, eller er meget praktisk, du kan have brug for at ansætte en person til at komme og mindst gipsvæg din kælder. Ved hjælp af en kælder efterbehandling system, du vil højst sandsynligt nødt til at betale selskabet til at installere det, men det er hurtigere, enklere, og kan være mere effektiv end den traditionelle metode. Systemer som Owens Corning Basement Finishing Systems giver også garantier og aftagelige paneler, så du stadig har nem adgang til din foundation.

3 Når du har udfyldt dine vægge, enten ved hjælp af de ovennævnte metoder, tæppe og male væggene i dit nye room (s). Vælg en farve, der komplimenter formålet og belysning i lokalet. Du kan også vælge mellem flere forskellige typer af maling. De fleste producenter tilbyder nu en mere miljøvenlig udgave af deres typiske maling, der ikke har nogen til lav VOC'er og er sikkert for børn og kæledyr. Eller du kan vælge en meget struktureret maling, der forbedrer en mere rigt farvevalg. Fordi gulvet er teknisk kælderen gulvet, kan du ønsker at vælge en mere plys tæppe, der vil forhindre kulde af cementen nedenfor for at rejse igennem til dine fødder!

4 Indret dit værelse til din smag! Hvis du er under et stramt budget, overveje at besøge et lager, der sælger afbrudte eller returnerede elementer såsom Jordans Clearance Center. Her finder du mange nye elementer, der var enten gulvmodeller eller ikke længere sælges. Dette er en fantastisk måde at købe en $ 3000 wrap-around sofa for din nye hjemmebiograf plads til under $ 1000! Steder som dette også typisk sælger borde, stole, lamper, og endda billeder til jer vægge.


relaterede artikler