Sådan genkender Grain møl

October 9

Uh-oh, der er møl i din ris og mel! Insekter parasitære er ikke kun uhygiejniske - they're virkelig brutto, også. De sædvanlige mistænkte er en af ​​tre små, brune-ish møl, som kan være svære at skelne fra hinanden. Her er en hurtig guide til at identificere dem.

Instruktioner

1 Kig på farven på vingerne. Hvis de er to tonet, bleg tan tættere på hovedet med mørkere brune striber på Butt ende, du er mest sandsynligt at gøre med indiske måltid møl (Plodia interpunctella). Indiske Meal Møl er 3/8 af en tomme lang, med fremtrædende antenner. De har en svag, uberegnelig flyvning, men kan være overraskende svært at fange.

2 Du kan også identificere indiske måltid Møl af deres æg og larver. Indiske måltid Moth æg er hvide og meget lille, og larverne er hvide med et brunt hoved. Larverne producere klæbrige silke reder for at beskytte sig selv, mens fodring, og du kan finde disse reder, som ligner en tæt spindelvæv, i dine ris, korn, mel eller tør pasta.

3 En anden mulighed er Middelhavet melmøl (Ephestia kuehniella eller Anagasta kuehniella), som er meget nært beslægtede med indiske måltid Møl og spise mange af de samme fødevarer. Middelhavs melmøl har også to-tonet vinger og deres larver producerer silke gjord, selvom Middelhavet Flour Moth reden er mere tunnel-lignende. Middelhavs melmøl er lidt større end indiske måltid Møl, 1/2 tomme lang eller længere.

4 Hvis vingerne er ensartet brun, er du sandsynligvis at gøre med den Angoumois Grain Moth (Sitotroga cerealell), der er cirka en tredjedel af en tomme lang. Angoumois Grain Moth larver har også en anden udviklingsproces. Hunnerne lægger deres æg på korn kerner, og når æggene klækker, larverne graver ind i kernen og foder på indersiden af ​​det. Larverne forpupper sig inde i kernen, og derefter fremstå som voksne. Hvis du finder kerner af korn med små, men tydelige huller, kan du have en Angoumois Grain Moth angreb. Angoumois Grain Moth lever af mange kerner, men findes oftest i majs, herunder popcorn.

TIPS

  • Andre skadedyr, der kan findes i kornprodukter er Red Flour Beetle, Sawtooth Grain Beetle, Dermestid biller, og Rice eller Granary snudebiller.

relaterede artikler