Min Char-Broil Gas Grill Vil ikke Light

November 4

Char-Broil producerer mange forskellige udendørs husholdningsapparater, herunder gas og el grill, frituregryder, rygere og pejse. Char-Broil gas grill udnytte propangas, der er lagret på en tank under grillen. Gas grill er praktisk; dreje dem på blot kræver åbning af gasventil, tænde brænderen og derefter trykke på tænderen. Men de kan være meget frustrerende, hvis de undlader at tænde. Hvis gassen tanken er åben og fuld, og brænderne er i "On", er der et par andre mulige årsager til, at grillen ikke lyser.

Instruktioner

1 Kontroller, at tanken har propan resterende indeni. Mange isenkræmmere og købmandsforretninger sælger klistermærker, der kan anvendes til den side af tanken, at fortælle dig, hvor meget propan forbliver inde. Alternativt, hvis du flytter tanken frem og tilbage, bør du være i stand til at høre flydende propan bevægelse, hvis der er nogen i tanken.

2 Sørg for, at brænderen rør, som er rørene sende gassen til brænderne, er forbundet til ventilerne bag brænderen drejeknapper. Hvis grillen nylig blev flyttet, er det muligt, at rørene er blevet afbrudt. Brænderørene er tilgængelige fra undersiden af ​​grillen.

3 Sluk for gassen, og fjern derefter riste så brænderne kan undersøges. Sørg for, at der ikke er noget snavs eller forhindringer blokerer brænderne i at antænde. Dette er et almindeligt problem, hvis rist ikke har været anvendt i en længere tidsperiode, såsom i løbet af vinteren.

4 Sørg for, at "Auto-Clean" ventil er indstillet til "Grill", hvis din model af Char-Broil grill har en "Auto-Clean" funktionen.

5 Luk gashanen på propan tank og slukke brænderne. Afbryd grill kobling fra propan tank og tilslut at sikre, at tanken er installeret korrekt.

6 Sæt tændsats batteriet med et nyt AA batteri, hvis tænderen ikke at skabe en gnist. For at udskifte batteriet, skru tænderen knappen samling og indsæt det nye batteri.

7 Undersøg alle ledninger løber fra den elektroniske tænding modul, placeret bag tænderen, til elektroderne, placeret på hver brænder. Sørg for, at kablerne er tilsluttet, og at forbindelserne er rene. Brug om nødvendigt en bomuld swap og sprit til at rense ledningerne.

8 Sørg for, at elektroderne er sikret på plads på brænderne. Fjern om nødvendigt elektroderne i hånden, derefter geninstallere.


relaterede artikler