Hvordan laver jeg en Græs- og Pasture Land?

November 14

Hvordan laver jeg en Græs- og Pasture Land?


God, sund græs skaber gode, sunde husdyr. Hvordan du laver en græsmark og græsningsarealer afhænger af kvaliteten af ​​jorden, mængden af ​​udbedring af nødvendige og de typer af husdyr du planlægger at holde. Din lokale amt landbrugs udvidelse agent kan besvare spørgsmål om de bedste typer af græsarter til at plante i dit område for dine husdyrarter.

størrelsesbestemmelse

Mens den samlede græs størrelse afhænger af din ejendom, tage hensyn til typen af ​​husdyr og deres græssende behov, når det bestemmes, hvor stor en græsmark til at skabe. Hvis du ønsker til heste eller køer til helt afhænge af græs foder i løbet af foråret, sommeren og efteråret, har planer om mindst 2 tønder per dyr. Du kan holde flere får og geder pr acre. Hvis du ønsker at supplere med hø fodring, kan du udvikle en noget mindre græsarealer.

Land Clearing

Rydning børste fra en potentiel græsarealer er forholdsvis ligetil. Beslutningen om hvilken træer skal blive eller gå kræver lidt overvejelse. Fjern eventuelle giftige træer fra det areal, samt beskadigede træer. Eliminer unge træer fra stedet til fordel for moden vækst. Tag eventuelle stubbe. Hvis græs indeholder stejle skrænter, lade træer der for erosionsbeskyttelse. Store træer kan give skygge til husdyr, men de kan også holde sollys ude, efterlader store nøgne områder. Beskyt træerne, du beslutter at holde ved hegn dem væk, så husdyr ikke kan nå stammen eller ved indpakning kufferter i hønsenet. Ellers er det sandsynligt din husdyr vil tygge barken eller på anden måde skade træerne.

Pasture Seedning

Hvordan du frø din græs afhænger af din region af landet og den type dyr beregnet til arealet. Har din jord testet for at afsløre sine næringsstof niveauer. Du kan planlægge en kalkning og gødskning program, hvis det er nødvendigt. Fælles græsarter omfatter timothe, bluegrass, hundegræs og almindelig rajgræs. Plant dit græs på et passende tidspunkt af året, generelt tidlige efterår. Din græs bør etableres i foråret. Du må ikke slå din husdyr ud på det, indtil de græsser er mellem 8 til 10 inches høj. Hvis du planlægger at hæve geder, overveje at plante nogle bælgfrugter, såsom lucerne, i dine marker. Men en lucerne felt er for rige til græs heste.

Fægtning Pasture

Dit valg af græs hegn afhænger primært af, hvilken type husdyr og dit budget. Hegn egnet til kvæg, såsom pigtråd, bør ikke anvendes til heste. Hegn højde afhænger også af arten - fencing for får behøver ikke at være så højt som for kvæg eller heste. For heste, traditionelle bord eller PVC hegn ser godt og indeholder heste, men disse typer af hegn er dyre. En måde at spare på slitage er at elektrificere hegnet ved at køre wire - knyttet til en batteri-drevet eller soloplader - langs indersiden. Mens en mild chok vil holde hestene væk, skal du stærkere spænding at indeholde geder og kvæg. Sammen med hegn, planlægge de bedste områder for gate placering.


relaterede artikler