Hvordan man opbygger en Moving Bogreol

December 21

Hvis du er en stor bog elsker og har snesevis af bogen liggende derhjemme, hvilken bedre måde at nyde dem, end at bygge din egen bogreol? Men vi taler ikke om bare en almindelig og kedelig bogreol. Da det nu er moderne tider, hvilket gør en mobil bogreol anbefales nu. Bortset fra det, kan du nemt transportere din reol, hvis du ønsker at nyistandsætte dit hjem. Det er nemt at bygge en bevægende reol.

Instruktioner

1 Fjern dine bøger fra boghylden, du allerede har. Flip over boghylden, så den nederste del vender mod dig. Dette vil give dig mulighed for nemt at tilføje hjulene.

2 Sand den nederste del af bogreolen. Tør resterende sand støv væk. Bor huller i den nederste del af din boghylde, så du kan vedhæfte hjulene. Hvis du vil bruge en caster, der har en tilknyttet aksel, bore et hul for hver ben. Sikre, at disse huller er af samme længde som akslen af ​​hjulet. Hvis du vil bruge hjul, der har en metalplade, bore i de fire tilsvarende huller til hver hjul.

3 Placer en lille mængde træ lim på hvert hul. For hjul, ram akslen ind i tomrummet så langt som det vil give. Hvis du bruger hjul, placere skruerne stramt på alle fire huller.

TIPS

  • Før du begynder, skal du placere et stykke polstret stof, som en dyne, under boghylden. Dette vil beskytte dit gulv, når du tilføjer i hjulene. Også, når du arbejder med shop-værktøjer, bruge handsker og beskyttelsesbriller. Sidste, sørg ingen børn er overalt nær dig, som du arbejder på dette projekt.

relaterede artikler