Sådan Arranger Puder på en kingsize-seng

December 25

Sådan Arranger Puder på en kingsize-seng


En kingsize-seng bliver det vigtigste fokuspunkt i et soveværelse. Kaste puder på sengen uden at tage i betragtning, hvor at placere dem resulterer i en rodet look. Arrangere puder på sengen kan fremhæve stil og indretningen af ​​dit værelse. At lære at placere dem i en elegant effekt er nemt.

Instruktioner

1 Læg fire europæiske puder flad mod din hovedgærde. "Euro" puder er større end standard puder; de er som regel 24 til 26 inches square. Vælg neutrale farver, såsom hvid eller tan.

2 Place to standard-størrelse puder fladt mod Euro puder. Anbring dem i midt bag lag. Vælg standard puder i samme nuancer som Euro puder.

3 Læg mindre, dekorative puder fladt op mod lag af standard dem. Vælg dekorative puder i accent farver eller med mønstre, der vil supplere sengetøj og farveskema i rummet. Du kan også lægge de dekorative puder i forskellige vinkler for at tilføje variation til arrangementet eller ventilator puder ud til siden.

4 Placer en styrke eller nakkepude foran det dekorative lag, hvis det ønskes. Sæt den foran arrangement eller bruge to ryghynder og placere en på hver side af sengen mod puder.

TIPS

  • Hvis pudevår på din standard puder ikke matcher Euro puder eller din seng spredning, placere pude Shams eller wraps omkring dem, der er af en matchende farve.

relaterede artikler