Tips om Going Green Med Genbrug

December 4

Tips om Going Green Med Genbrug


Gå grøn ved genanvendelse bidrager til at reducere drivhusgasser fra at slippe ud i miljøet, når fossile brændstoffer og nedbrydning af affald brændes, ifølge Center for Disease Control. Dette hjælper med at forhindre og reducere negative sundhedsmæssige effekter i forbindelse med forurening og klimaændringer. Derudover lære børn at gå grøn og genbruge med til at sikre at de har et sundere miljø.

Genbrug Faciliteter

Genbrug faciliteter er afgørende, når genanvendelse produkter, såsom pap, aluminium eller plast. Ring til din lokale handelskammer og anmode om en liste over genanvendelsesanlæg i dit område. Faciliteterne tilbyder generelt genanvendelse placeringer, så du kan adskille dine produkter. Også, anmode pick-up, hvis det er tilgængeligt.

Pap

Ifølge Earth911, pap er en almindeligt recirkuleret materiale som følge af dens holdbarhed og lange fibre. Ikke alene kan du genbruge pap i pap, nyt pap og andre papirprodukter, men bruger det i din have som ukrudtsbekæmpelse, skaber kompost med det og give kæledyr strøelse er måder at genbruge pap.

Plast

The University of Maryland Medical Center hjemmeside hedder, at hver time, amerikanerne bruger cirka 2.500.000 plastflasker. Genanvendelse af plast, såsom flasker og poser, sparer penge og forhindrer spild. Lær, hvad plasttyper kan genbruges, og hvilke faciliteter er tilgængelige i dit område. For eksempel er plast nummer 7 ikke generelt genbrugt. Genbrug dine plastikposer, når shopping er en måde at genbruge. En hjælpsom tip, når gå grøn er rengøring, opfyldning og genbruge plastikflasker efter tømning dem.

Skoler

Skoler bruger et stort antal genanvendelige produkter, herunder plast og aluminiumsdåser. Kontakt lokale skoler og indlede et genbrugsprogram. Dette lærer børn vigtigheden af ​​at gå grøn og genbrug. Også, opfordre eleverne til at få deres forældre sender blækpatroner og gamle mobiltelefoner til genbrug.


relaterede artikler