Maleri Ideer til preteen soveværelser

March 2

Maleri Ideer til preteen soveværelser


Preteens nyder at udtrykke sig og vise andre deres personligheder. Forældre kan hjælpe preteens personliggøre deres værelser med en let maleri projekt. Disse projekter anvende grundlæggende maling og materialer, der kan findes rundt i huset eller på den lokale home forbedring butik. Desuden er de teknikker er grundlæggende så preteen kan fuldføre projektet alene eller med minimal assistance.

Compact Disc Stenciling

Preteens kan bruge gamle cd'er som stencils til at skabe prikker eller en tom palet til at skrive beskeder. Hvis compact discs er tapede til væggen før maling, vil preteen have forskelligt farvede cirkler for at dekorere som hun vælger. For at gøre dette, bør preteen samle flere gamle cd'er og tape dem til deres ønskede plads på væggen. Den preteen kan beslutte, om hun vil de kredse skal lige eller tilfældigt fordelt. Når compact discs er tapede, kan hun male over området eller hele rummet, som hun ønsker. Hun skal ikke male over cd'en helt, selv om, for at sikre, at malingen ikke bløder på indersiden kreds af cd'en. Når malingen er helt tør, skal preteen tage skiverne off the wall. Dette vil give hende flere kredse af en anden farve. Hun kan enten lade dem til at ligne prikker eller hun kunne bruge stencils til at skabe små billeder, der supplerer hendes personlighed eller andre soveværelse indretning.

Chalkboard Kalender Wall

For at hjælpe preteens at holde styr på deres travle hverdag, kan de skabe en tavle væg, der har en ugentlig eller månedlig kalender. Køb sort tavle maling og lade teen at male en hel væg. Efter malingen tørrer for en til to timer, kan den preteen beslutte, hvor hun vil have hendes kalender. Den preteen kunne enten vælge at gøre en meget struktureret månedskalender eller hun kunne blot oprette en firkant for hver dag i ugen. Denne idé ville også hjælpe preteen at holde styr på de daglige rutiner og gøremål. Ifølge Martha Stewart, kan maleren blande varierende grader af hvide og sorte tavle maling farver for at skabe forskellige farver af gråtoner. Dette kunne være en dekorativ effekt på forskellige dage i ugen eller måneden. Ud over kalenderen kan preteen skrive notater og noter på resten af ​​væggen. Hendes venner kan skrive meddelelser, der hjælper med at personliggøre sit værelse endnu mere.

Lys i mørket

Hold en preteen soveværelse dekoreret, selv når lysene er slukket med glød-in-the-mørke malinger. Mange malere bruger disse malinger til at skabe stjerner eller en galakse i et soveværelse. For at holde det enkelt, nogle producenter sælger glød-in-the-mørke maling rør, der har vedhæftninger at skabe stjerner i flere størrelser. Disse malinger også kommer i flere farver. Den preteen kan male med disse glød-in-the-mørke maling på hendes loft for at skabe en visuelt tiltrækkende effekt, når lysene er slukket.


relaterede artikler