Sådan Fix brune pletter i Lawn Fra Hund Urin

May 9

House uddannelse din hund er ikke altid en nem opgave. Desværre, når du har fået din hund trænet til at tisse kun uden, kan du også opleve, at du har et problem med græsplæne brænde. Det kvælstof i hund urin er synderen bag plænen brænde. Ikke alle hunde vil oprette disse brune pletter på din græsplæne. De, der forlader store forekomster af urin på ét sted er som regel dem, der forlader de brune pletter bag. Desuden er en stærkt befrugtede eller overdrevent stresset græsplæne er mere tilbøjelige til at lide af græsplænen brænde end et sundt én. Der er nogle trin, du kan tage, hvis du har mistanke om, at hunden urin forårsager et problem med din græsplæne.

Instruktioner

1 Mætte urinen pletter med vand for at fortynde hunden urin, så snart din hund er færdig der.

2 Behandl urin pletter med en græsplæne produkt, der vil neutralisere nitrogen i hundens urin og forhindre brune pletter i at udvikle sig. Disse kan findes i enhver pet levering butik eller græsplæne forsyninger afdeling.

3 Brug mindre gødning på de brune pletter end du måske bruge på resten af plænen. Gødning tilføjer mere kvælstof til din plæne til at hjælpe det vokse. Hvis et område allerede er gennemblødt med kvælstof fra hund urin, tilføjede gødning vil kun forårsage mere skade.

4 Overvej genplantning plæner, der har en masse brune pletter med urin resistente typer af græsser, såsom fescues og flerårige rajgræsser. Undgå græsser, der er følsomme over for urin, herunder Kentucky bluegrass eller Bermuda.

TIPS

  • Uddannelse din hund til at tisse i det samme sted hver gang, kan forhindre ophobning af brune pletter over hele din græsplæne. Vælg et sted, der har lav synlighed for de bedste resultater. Hvis det er kvarterets hunde, der forlader hund urin på din græsplæne, så prøv med en bevægelse aktiveret sensor på din græsplæne sprinklere. Når en hund vandrer over til din græsplæne, vil sprinklerne starte og afskrække hunden fra at bruge din græsplæne som et toilet.

relaterede artikler