Hvordan man behandler Spanish Moss

December 17

Spansk mos er en plante, der vokser i de grene af træer, hængende ned i grå eller grønlig reden-lignende klumper. Det er almindeligt i varme, fugtige områder, for eksempel tæt på floder og sumpe. Mens nogle husejere tror, ​​det har en sydlig charme eller fremtoning, andre betragter det som en skamplet for byen og ønsker at slippe af med det. Hvis du ønsker at omplante spansk mos til dine egne træer, skal træerne være i nærheden af ​​fugt. For langt fra floden eller mosen og den spanske mos vil visne. Men hvis dit mål er at fjerne spansk mos, kan kemikalier skade dit træ, så mekanisk fjernelse er at foretrække.

Instruktioner

1 Undgå behovet for en stige, når fysisk at fjerne spanske mos ved at købe en lang teleskopisk stang, eller ved at kombinere flere 5-fods plante stakes knyttet sammen med gaffatape. Teleskopstav kan bestilles hos byggemarkeder, mens din lokale haven butik vil sælge plante stakes. Overlap haven stakes ved en fod hver og stærkt tape overlappende del af indsatserne sammen. Længden af ​​stangen, du bliver nødt til at købe, eller gøre, afhænger af, hvor højt du skal nå at fjerne den spanske mos.

2 Fastgør en krog, såsom en frakke krog, til din stang med gaffatape. Det bør være orienteret mod kurven op, så den spansk mos kan løftes af grenene. Nogle poler du kan købe inkludere kroge.

3 Fjern den spanske mos med krogen ende, pas på ikke at røre ved elledninger eller fuglereder.

4 Overveje at ansætte en person, der bruger spansk mos for truende eller andre håndværk. Købere og sælgere annoncere på craigslist.org. Du kan finde folk, der ønsker spansk mos og er endda villige til at fjerne det selv.

TIPS

  • Den ene kemisk fjernelse behandling mulighed er at anvende kobberbaseret herbicid til den spanske mos, men kun på modne træer. Unge træer kan ikke reagerer godt. Påfør herbicidet tidligt i sæsonen, før træerne opløbet, eller sent på sæsonen, når de ikke er så følsomme.
  • Udskift spanske mos ofte, hvis du bruger det for boligindretning, såsom centerpieces eller blomsterarrangementer.
  • Eftersom chiggers og røde bugs kan leve i spansk mos, der på et tidspunkt kom i kontakt med jorden, bør du undgå tæt kontakt med planten. Før spansk mos bringes ind i huset for boligindretning, spray det med et insekticid, ellers eliminere eventuelle mider ved kogning eller microwaving den spanske mos i små mængder ad gangen.
  • Bemærk, at for meget spanske mos på et træ kan forårsage træet lemmer til at bryde efter et regnvejr. Spanske mos kan opsuge en enorm mængde fugt, som gør det for tungt for nogle erhverv. Ellers spansk mos er ikke til fare for træer, da det opnår næringsstoffer fra ikke luft, træerne selv.
  • Før du udfylder fjerner spansk mos, mener, at nogle fugle bruger anlægget til at bygge reder. Eliminering spanske mos helt kan afskrække sangfugle fra bebo dine træer.

relaterede artikler