Sådan Grow Crookneck Squash Inside

May 26

Sådan Grow Crookneck Squash Inside


Crookneck squash er en sommer squash, der har en smal hals og en rundere nedre del. Den squash er lav vedligeholdelse, og vil vokse indendørs i et solrigt sted ud af kladder. Dyrkning planten i en beholder indendørs kan spare dig plads i haven, eller give dig hjemmedyrkede squash, hvis du ikke har et værft. En regelmæssig vanding og gødskning tidsplan vil hjælpe planten producere kvalitet squash.

Instruktioner

1 Skær et stykke mesh sigte til samme diameter som bunden af 12-tommer gryde og læg den i bunden af potten til at holde jorden fra at falde ud af drænhuller. Sæt gryden i dit mest solrige vindue i slutningen af ​​foråret eller først på sommeren.

2 Placer en 3 fod have andel i puljen. Indsatsen vil give en overflade til Vining squash til at klatre, selvom du vælger en busk sort ville være bedre til indendørs havearbejde.

3 Fyld potten med en blanding af en del kompost, en del pottemuld, og en del hver af perlit og spagnum. Hold aktiepost oprejst som du fylder potten.

4 Poke et hul i potning blanding 1/2 tomme dyb. Placer frøene i hullet og dække det med jord.

5 Vand jorden, indtil den liggende. Fortsæt vanding når jorden føles tør at røre ved.

6 Påfør et vandopløseligt 20-20-20 gødning til jorden en gang om ugen. Påfør efter vanding.

7 høstes græskar, når de ikke mere end 6 til 8 inches lange, og 2 inches i diameter. De vil stadig være bud på denne størrelse.


relaterede artikler