Den bedste måde at rengøre travertingulve

October 8

Den bedste måde at rengøre travertingulve


Travertin er en type af sten, der hører til kalksten familien. Travertin bruges i bordplader og gulvfliser og i indgangspartier, badeværelser og køkkener. Før brug, er det vigtigt at forsegle fliserne, som travertin er porøs. Hvis flisen ikke er forseglet, kan enhver væske sive ind i flisen, der forårsager misfarvning og skader. Korrekt pleje og rengøring vil forlænge levetiden af ​​stenen og øge sin naturlige skønhed. Den bedste måde at rense travertin udnytter materialer, der ikke vil skade flisen.

Instruktioner

Daglig rengøring

1 Glide over gulvet dagligt med en støv moppe eller microfiber moppe.

2 Rengør spild straks med en tør klud eller klud til helt tørre området. Lad ikke væske til at sidde på den naturligt porøse fliser.

3 Ryd op nogen pletter eller klæbrige områder med en skål klud dyppet i varmt vand. Tør.

Heavy Rengøring

4 Påfør en neutral pH-afbalanceret gulv renere eller sten sæbe. Følg anvisningerne på pakken for at blande den korrekte mængde af gulv renere med vand i en moppe spand.

5 moppe gulvet med rengøringsmiddel. Vride moppen, så det er fugtigt og ikke suge gulvet.

6 Skrub injektionsmørtel, med en blød børste. Dyp penslen i gulvet renere og gnid forsigtigt børsten ind i fuger at rense den.

7 Skyl mop spand og moppe. Fyld mop spand med varmt vand. Mop over gulvet med almindeligt varmt vand for at fjerne alle rester sæbe.

8 Tør gulvet, ved hjælp af et tørt håndklæde eller klud til at eliminere enhver siddende vand eller striber og forhindre vand pletter.