DIY: Fire Logs

May 3

DIY: Fire Logs


Curling op til en varm pejs i de kolde vintermåneder er fortsat en yndet tidsfordriv, selv med fremkomsten af ​​nye opvarmningsteknologier. Den hårdt arbejde forbundet med at hakke brænde til brug i pejsen afskrækker mange fra praksis, dog. Indkøb brænde eller fremstilles brand logfiler tilbyder et alternativ til at hugge brænde. Gør-det-selv brand logfiler er et bedre alternativ for dem, der foretrækker at spare penge, undgå kommercielt anvendte kemikalier og mindske deres økologiske konsekvenser. Disse hjemmelavede brand logfiler tilbyde dig en billig, grøn og effektiv metode til opvarmning dit hjem.

Instruktioner

Avis Fire Logs

1 Bland 1 del mel og 2 dele vand sammen i en stor skål. Dette skaber en lys, vandig pasta. Brug nok vand og mel til at skabe en tilstrækkelig mængde af blandingen til korrekt mætte hver kævle.

2 Grab flere sider af avisen. Brug mere eller mindre papir, afhængigt af den ønskede log tykkelse.

3 Mætte hver tredje eller fjerde side med vandet blanding, ved hjælp af din pensel, så siderne holde sammen godt.

4 Rul aviserne stramt i en log form. Skær tre stykker af garn eller snor længe nok til at sikre rundt aviserne. Bind et stykke garn eller snor stramt i centrum af de valsede aviser. Bind de to andre stykker af garn eller snor på hver modstående ende af de valsede aviser.

5 Gentag trin 1 til 4 for de resterende logs. Klem overskydende vand fra de valsede og bundet logs. Lad dem tørre i solen i en uge, før du bruger.

Kaffe Fire Logs

6 Forvarm ovnen til 260 grader. Fyld en brød gryde med brugte kaffegrums. Bages i 15 til 30 minutter, eller indtil de kaffegrums er helt tørre.

7 Fyld bunden af den anden brød gryde med melasse. Placer koniske stearinlys side om side på langs i brødet pan indtil melassen er dækket. Bryd et lys eller to til at dække den nederste ende af panden, hvis dine stearinlys er ikke lang nok til at udvide panden længde.

8 Bag stearinlys og melasse 25 til 30 minutter, eller indtil lysene er grundigt smeltet. Tag brødet pan ud af ovnen. Omrør ingredienserne indtil glat.

9 Tilføj 5 overdænge tbsps. af tørrede kaffegrums til smeltede stearinlys og melasse. Omrør kaffegrumset i blandingen. Lad det køle af. Riv et stykke bagepapir lidt større end brødet pan. Tryk voks papir i brødet pan at gøre overfladen af ​​log glat. Fjern voks papir.

10 Gentag trin 1 til 4 for yderligere logfiler. Lad logfilerne at hærde natten over eller placere dem i fryseren i en time. Fjern hvert log fra dets brød pan med en kniv eller spatel.

TIPS

  • Mange restauranter og caféer give væk brugte kaffegrums. Spørg rundt for at finde dem i dit område.
  • Brug grydelapper, når du fjerner brød pander fra ovnen.
  • Øv forsigtighed, når brændende logs i din pejs.

relaterede artikler