Sådan Fix Under vandes Planter

April 14

Sådan Fix Under vandes Planter


Mange anlæg har bukket under for virkningerne af ikke modtager nok vand. Tørrede planter oplever ofte tørre blade, der bliver brune, bliver gennemskinnelige og aflevere anlægget i utide. Under-vandes planter også tendens til at have bund blade, der bliver gule og krølle. I modsætning til en plante, der over-vandes, en plante, der er under-vandes ofte har en chance. Med omhu og observation, kan du sandsynligvis fastsætte og omdanne din under-vandes anlæg til en, der er frodig, sund og grøn.

Instruktioner

1 Hæld vand i plantens jord - hvis planten er potteplanter - indtil vandet løber ud af gryden drænhuller. Vand en plante i jorden, indtil jorden omkring den ikke længere accepterer vand og begynder at pyt. Så længe planten er ikke død, vil det sandsynligvis komme fra sin nedvisning. Planten kan opleve nogle permanente skader, såsom brune blade, men det bør springe tilbage til livet et par timer efter den modtager den mængde vand, det kræver.

2 bryder jorden med en gaffel, hvis potteplante jordbund er meget tørt og adskilt fra resten af potten, hvilket ofte sker med planter, der er alvorligt dehydreret. Pas på ikke at skade plantens rødder, mens du bruger gaflen. Typisk vanding vil ikke hjælpe planten på dette tidspunkt, da vandet blot vil løbe ned siderne af gryden, ikke får kontakt med jorden. I stedet fylde en spand med vand og nedsænke potten inde, indtil du ser luftbobler stige. Undgå, at vandet at komme i kontakt med selve anlægget eller snavs. Soak anlægget i cirka fem minutter, og derefter trække det ud og lad det overskydende vand afløb.

3 Kontroller anlægget dagligt at overvåge dens fugtniveau. Stick fingeren ned i jorden nær anlægget, indtil du kommer til din anden kno. Træk fingeren ud og lede efter snavs. Hvis snavs sidder fast på din finger, bliver dit anlæg tilstrækkeligt hydreret. Spring vanding i dag og tjek igen i morgen. Vande planten, hvis fingeren er tørt.

TIPS

  • Fjern blade eller blomster, der er brun, døde, tørre eller visne ved at klemme dem ud med fingrene. Planter reparere sig selv hurtigere, hvis de ikke behøver at spilde deres energi på at forsøge at støtte vegetation, der er for langt væk.

relaterede artikler