Sådan Plant Acorn Squash Seeds Indendørs

May 24

Sådan Plant Acorn Squash Seeds Indendørs


Vejning 1 til 3 lbs. hver, agern squash er en relativt lille squash med en fast, mørk grøn eller gylden gul ydre dækker. Den indre kødet af squash er gylden og har en let sødlig smag. Selvom acorn squash ofte er plantet direkte i jorden, plantning af frø planten indendørs bliver starten til en tidlig start. Start agern squash frø indendørs er især nyttigt, hvis du bor i et koldt klima med en kort vækstsæson.

Instruktioner

1 Plant agern squash frø indendørs omkring en uge før den sidste forventede frost dato i dit område. Acorn squash planter ikke gør godt i koldt jord, så indendørs beplantning er timet, så de planter er klar til at plante udendørs, når vejret har varmet til mindst 65 til 70 grader Fahrenheit, normalt mindst to til tre uger efter den sidste frost .

2 Fyld flere tørv potter næsten til toppen med generelle formål kommerciel pottemuld blanding. Peat pots fungerer godt for Acorn squash frø, som squash kimplanter ikke kan lide at blive transplanteret. Fordi tørv potter er plantet direkte i jorden, de sætteplante rødder er ikke forstyrret og planterne tilpasser nemt.

3 Placer de fyldte tørv potter i en gryde eller bakke fyldt med 1 til 2 inches af vand. Tillad potterne at forblive i vand natten over, eller indtil pottet blandingen er jævnt fugtig.

4 Poke to til tre squash frø i jorden i hver potte tørv, med frøene plantet 1 tomme under overfladen af jorden. Placer potter på en stor bakke, derefter dække potterne med et ark klar plast.

5 Placer tørv potter i et varmt rum, hvor planterne er udsat for lys, indirekte sollys. Anbring ikke potterne i en vindueskarm, som solen forstørret gennem glasset er for varmt og vil brænde frøplanter. Hold jorden jævnt fugtig. Acorn squash frø spire i syv til 10 dage, afhængig af sorten.

6 Fjern plastik, når frøene spirer, som regel i syv til 10 dage. Lad de planter til at udvikle for omkring en uge, så tynde kimplanter til én plante pr tørv pot. Til tynde kimplanter, knivspids off de svagere kimplanter på jorden niveau, forlader sundeste sætteplante at udvikle sig.

7 Plant acorn squash kimplanter udendørs i jord, der er blevet dyrket til en dybde på 6 til 8 inches. Før plantning, grave 2 til 4 inches af kompost eller nedbrydes gødning i jorden. Plant agern squash i fuld sol. Tillad 18 til 24 inches mellem hver plante.


relaterede artikler