Familieværelse Tæppe Idéer

February 25

I mange hjem, alrummet ser en masse mund trafik, underholdende, lounging og spild. En familie værelse gulvtæppet skal være op til nogle hårdhændet behandling og bør være relativt let at rengøre og vedligeholde. Heldigvis er der flere materialer og stilarter, der tilgodeser den typisk livlig atmosfære af en familie værelse.

typer

Vælg mellem flere typer af tæpper er egnede til familieværelser. Lav bunke og mindre plys overflader fungerer bedre end rulletobak, selvom du kan bruge mindre shag tæpper til at give dekorative accenter i et familieværelse. Rustfrit eller fugt-resistente tæpper fungerer godt i familieværelser, hvor folk underholde og spise, eller i hjem med børn. Mønstrede tæpper kan tilføje tekstur og dimension til en familie værelse, mens også skjule pletter.

Egenskaber

Berber-stil tæppe med sin løkke konstruktion og nistret overflade, har en gammeldags udseende. Mange moderne og nutidige dekoratører vælger i stedet for cut-luv teksturer. I disse mode-forward tæpper, det farvede garn har en glattere udseende. Denne stil af bunke betyder mønstre ser skarpere. Nogle tæpper har hvirvler og modulerede toner, der ligner hårde overflader som marmor eller granit. Disse nye vævninger kan indeholde garn af forskellige længder, bredder eller materialer, hvilket resulterer i en mere struktureret udseende.

Potentiel

Den øko-design bevægelse har nyfortolket den klassiske alrum tæppe. berørte om giftige tæppe materialer eller deres carbon footprint Folk kan vælge gulvbelægninger med Green Label Plus certificering. Certificering betyder, at tæppet og dens traditionelt farligt opbakning bestået uafhængige tests for emissioner fra 13 kemikalier. Tæpper lavet af uld og hamp giver mere naturlige alternativer. Sisal tæpper og bambus måtter ligne gulve mere end plys tæpper, men tilføjer rige, jordfarver til en familie værelse.

Palette

Familieværelse tæpper kan se beskidte hurtigt, men trendy nuancer risikerer leder dateret. Jordfarver er et populært valg, tilsløre snavs og pletter og giver en neutral forgrunden for indretning stilarter såsom Asiatisk fusion, midten af ​​århundredet moderne, grønt design og rustikke. Mørk sten grå tilføjer dybde til et værelse og kan give en naturlig følelse eller en klassisk elegance.

Overvejelser

En af de nemmeste skånsomme måder at tæppe en familie værelse er med tæppefliser. Disse fliser fungerer godt på de fleste hårde overflader, men ikke på toppen af ​​et tæppe eller en nødlidende finish gulv. De klæber til hinanden snarere end gulvet, hvilket gør dem let aftagelig og udskiftelig. Tæppefliser kommer i snesevis af mønstre, farver og koordinerede mønstre, som giver dekoratører at mikse og matche.


relaterede artikler