Sådan Udskift en lås i en glidende terrassedør

August 10

Sådan Udskift en lås i en glidende terrassedør


Udskiftning af en beskadiget eller gammel lås i en glidende terrassedør er en moderat let hjem projekt, du selv kan gøre. Lær hvordan du udskifter låsen i en glidende terrassedør følge nogle få enkle trin.

Instruktioner

1 Find navnet på producenten og modelnummeret på skydedøren og bruge disse oplysninger til at købe en lås, der vil passe.

2 Skub terrassedøren helt åben.

3 Skru den eksisterende lås. Låsen vil have skruer på den indvendige side af døren. Skruerne holde de indvendige og udvendige dele af låsen sammen. Når skruerne er fjernet, indvendige og udvendige dele af låsen trækkes ud over døren.

4 Skru den eksisterende dør skud fra dørkarmen. Strejken er den del af låsen, at døren glider ind. Når døren er lukket, åbningen i kanten af ​​døren passer over døren strike. Når låsen drejes, låsen låsen glider ned i strejken og låser døren.

5 Sæt den nye lås stykke med skruehullerne og låsemekanisme ind i åbningen på den indvendige side af terrassedøren. Sæt bagsiden af ​​låsen ind i åbningen på den udvendige side af terrassedøren. Hold de to stykker på plads og strammer skruerne. De to stykker vil line op og passer ind i hinanden som skruerne strammes. Spænd skruerne indtil de to stykker passer sikkert til døren.

6 Skru ny dør strejke i dørkarmen.

7 Skub terrassedøren lukket og låse den. Hvis låsen ikke line op jævnt med døren strejke, åbne døren og lidt løsne skruerne i strejken. Skub døren strejke op eller ned, indtil låsen låser nemt. Når låsen låse let, åbne døren og stram skruerne i døren strejke.

TIPS

  • Undersøge, hvordan eksisterende låsen er skruet ind i døren og dørkarmen. Dette vil hjælpe dig med at den nye låsen i sted.Hvis du ikke kan finde navnet på døren producent og modelnummer, se nøje på låsen på døren. Tag målinger eller et billede af låsen og tage oplysningerne til et hjem forbedring butik. En kundeservicemedarbejder vil være i stand til at guide dig til den lås, der vil passe til din dør.Hvis den nye dør strejken vil ikke stramme fast mod dørkarmen, bruge længere skruer til at fastgøre strejken til karmen.
  • For at undgå skader, skal du skubbe døren helt åben, så det ikke vil bevæge sig, mens du fjerner og udskifter låsen.

relaterede artikler