Sådan Plant Wooden blomsterkasser

September 3

Sådan Plant Wooden blomsterkasser


Hvis du ikke kan lide lugning, men elsker blomster, så blomsterkasser er for dig. I en lille firkantet trækasse kan du plante en hel miniature blomsterhave. Plus du aldrig behøver at tilbringe endeløse timer under den varme sol trække eller grave ud interloping ukrudt. Påfør et par grundlæggende design principper til plantning blomsterkasser, og du vil blive belønnet med visuelt overdådige accenter til dine vinduer eller dæk.

Instruktioner

1 Beslut, hvor træ blomsterkasser vil blive placeret og købe planter i overensstemmelse hermed. Hvis feltet vil være i fuld sol en stor del af dagen, derefter købe sol hårdføre planter som pelargonier.

2 Vælg en kombination af planter, der har varierende højder og teksturer. Beslut dig for en farve ordning som blomster af forskellige farver, eller om at bo i samme farveskema som alle blues eller røde.

3 Fyld Plantekrybben med jord til blot en tomme under toppen af kassen. Hæld først jorden i en spand, hælde vand i og bland det rundt, indtil jorden er fugtig, men ikke klumper sig sammen. Plant de højeste planter til bagsiden som Kiwi Fern. Plant midterste højde buskede planter i centrum ligesom støvede mølleren og jernurt. Placer hængende vinstokke på forsiden og sider af kassen, der vil kaskade over kanten ligesom sød kartoffel vin. Må ikke plante de enkelte planter i lige rækker fra venstre mod højre. Plant dem i en zig zag mønster for at skabe mere visuel interesse.

4 Mix tid-frigivelse gødning i jorden pr fabrikantens anbefalinger.

5 grave huller til planterne starter ved bagsiden af æsken. Begynd i midten og arbejde ud til begge sider. Sæt roden af ​​hver plante i et hul, drys mere jord omkring basen og fast pakke jorden omkring bunden af ​​planten.

6 Fjern alle døde blomster og blade til at opretholde udseende og at fremme ny vækst.

TIPS

  • For at fjerne planter fra plastik drivhus pakker, lægge planterne på deres sider, og tryk dem forsigtigt på et arbejde overflade. Træk aldrig planterne lige ud af pakken, eller du kan beskadige rodklumpen.
  • Køb plastik liners til at gå inde i træ blomsterkasser. De træ kasser vil vare længere, og du kan trække ud sidste år liner med døde blomster i den og pop i en nyplantet plastik blomst boks liner.
  • At holde fugt i jorden af ​​blomsten boksen, spredt bark eller barkflis på toppen.
  • Efter påfyldning blomsten kasse med jord, indstille de enkelte anlæg på toppen af ​​det og lege med at arrangere dem under hensyntagen til den overordnede form af alle planter som en gruppe, når på fuldt flor.
  • Det er vigtigt at holde blomsterkasser vandes regelmæssigt, da de kan tørre ud hurtigt. En god tommelfingerregel er at holde fingeren i jorden. Hvis den øverste tomme føles tør, er det tid til vand.

relaterede artikler