Sådan Plant Bougainvillea

May 23

Sådan Plant Bougainvillea


Bougainvillea planter er tropiske vinstokke indfødte til den brasilianske kyst. Denne fantastiske vin funktioner hængende, cascading stængler, der producerer farvestrålende højblade, eller modificerede blade, som kan variere i farve fra violet til rød til appelsin og andre toner. Bougainvillea planter kan dyrkes i haven, i containere eller i ampler, der vil vise deres overlappende filialer.

Instruktioner

1 Køb en bougainvillea plante eller starte en plante ved at tage stiklinger fra et eksisterende anlæg. Hvis du køber en plante, fortsætte til trin 4. For stiklinger, fortsætte til trin 2.

2 Beskær off en voksen bougainvillea stilk og fjerne alle blade fra den nederste halvdel, ved hjælp af skarpe beskæringssaks. Dyp skære ind i en rod-væksthormon løsning. Placer de skærende 2 inches dyb i en biologisk nedbrydelig tørv pot.

3 Vand bougainvillea skære let. Dæk den med en plasticpose bundet med en elastik. Poke to eller tre små huller i posen til ventilation. Fjern plastikposen, når nye blade begynder at dukke op.

4 Forbered en plet i haven, der modtager fuld sol i mindst seks timer om dagen. Brug en skovl til at grave et hul til haven bougainvillea plante, eller fylde en container eller hængende kurv med pottemuld mix. Grave hul mindst to gange dybere og bredere end anlæggets rodklumpen haven. Bland sphagnum, træflis eller ubehandlede græsafklip i jorden i gravet hul eller beholderen.

5 Plant bougainvillea plante eller opskæring og efterfylde den med jord til at dække rodklumpen eller bionedbrydeligt skæring pot. Test jorden ofte at tjekke for fugtniveauer. Vand, når jorden i en dybde på 2 eller 3 inches føles lidt tør. Lad ikke jorden helt tørre ud mellem vandingerne.

6 Feed bougainvillea en gødning med højt fosfor og andre næringsstoffer, såsom jern og magnesium. Påfør en langsom frigivelse gødning på tidspunktet for plantning at undgå problemer på grund af overgødskning, såsom liberal vegetation vækst, men få blomster.


relaterede artikler