Hvordan til at spire kaffebønner

February 20

Hvordan til at spire kaffebønner


De to mest almindelige planter, der dyrkes for at gøre kaffe er arabica kaffe planter (Coffea arabica) og robusta kaffe planter (Coffea Robusta eller Coffea canephora). Arabica kaffe, ifølge University of Illinois Extension, menes at have en bedre og stærkere kaffe smag end de mere bitre robusta kaffe. Forventer cirka 2 til 10 Ibs. af kaffebønner pr kaffe plante, men generelt robusta kaffe planter vil give flere bønner, arabica kaffe.

Instruktioner

1 Køb friske, ikke-ristede kaffebønner. Ved bestilling kaffebønner, bede om den senest høstede lager.

2 Soak friske kaffebønner i 24 timer i en skål med vand. For hver 10 bønner, vil du bemærke omkring fire, der har en hvid, hævede område i slutningen. Disse er gode til udplantning. Men husk på, at du kun må få en god kaffe bønne plante for hver 50 af disse frø, så planlægger i overensstemmelse hermed.

3 Plant et frø pr afsnit af en frø bakke, der er mindst 1-½ inches dyb. Brug fugtig vermiculit eller sand, som findes på planteskole eller havecentre. Plante frøene lige under overfladen.

4 Dæk plante træet med plastfolie og fortsætte med at holde jorden fugtig, men ikke mættet. Det anbringes i et område med indirekte lys, og det er ved stuetemperatur.

5 Kontroller frø til spiring i to måneder; men det kan tage op til seks måneder for kaffebønner at spire. Når frøene spirer, er de klar til at plante i deres egne potter.


relaterede artikler