Ideer til Maleri en Cute Bedroom

December 22

Ideer til Maleri en Cute Bedroom


Cute værelser kommer i utallige stilarter. En simpel pastel ordning, et dyreliv tema eller tegnefilm - alle disse vil skabe en sød, cheery værelse. Det vigtigste spørgsmål er et af ressourcerne. Hvis du har tid til en omfattende udsmykning ordning, går alle ud. Hvis ikke, kan en enklere maleri strategi stadig gøre et værelse sød og kraftig.

pastel farver

Pastelfarver er bløde og komfortable og er en enkel måde at skabe en indtagende interiør. Det høje hvide indholdet af disse farver afspejler en høj grad af lys for at holde soveværelse følelse frisk. Smør gul, lys pink, lyseblå og mintgrøn er nogle muligheder. Derudover kan du male trim hvid eller brug en mørkere version af pastel for dybere kontrast.

Animal Mural

Et dyr vægmaleri eller grænser vil skabe en sød, livlig plads. Start med en Gyldenris eller lignende lys, lys bund. Brug fotos som modeller, og arrangere en række dyr som giraffer og zebraer på væggene eller på loftet grænsen. Fælles husdyr som killinger eller hvalpe er en anden mulighed. For noget andet, male væggene en medium blå og bruge fisk til at skabe et undersøisk miljø.

Kawaii

Kawaii er japansk for søde. Du kan kopiere flere mærkevareprodukter leverandører af produkter, tegnefilm og mere for en sød soveværelse tema. Derudover kan du bruge computer spil tegn eller maskotter. Paint optimistiske farver som pink og beklæde dem med kawaii tegneseriefigurer, dyr og andre former i lyse, kontrastfarver.


relaterede artikler